Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy néz ki mára lelépett. Kérdeztem a másik kettőt hogy mit tudnak róla de csak azt hajtogatták mint a cigánygyerek a rendőrségen: én ott se vótam!
Elfér persze.
De ha előbb akarod csinálni akkor elküldhetem, te meg kifizeted amikor lesz rá lé.
Csipát kimosni a szeméből
Küldd el postán
szieszta
Ábrusnénak
Mihez kell Feribá 500hoz? Azok közül 1 sem jó ha az fzr be akarod.
Sugónál 20e a felni én annyiért vettem. volt 1 kis macera de megoldottam a berakást.
az alufelni 17" és 1 lengőkaros motorhoz van de adok villát is ha érdekel ja és ez jobbról hajt!
Nekem se pattogott le asszonynak se
Sziasztok!
Megyek aludni mert éccakás vagyok 12órában elég fárasztó
Hali
Teljesen jó a 15e,de nagy baj lenne ha jan-február környékén hoznánk össze a bizniszt ,elfér még nálad addig?
Köszi megnézem ott. De ha esetleg festem akkor nem pattog le róla?
Nem tudom a képet miért nem töltötte fel..... De a képeim között megtalálható a motor amihez kellene!
Szia.
szatuna.hu ott próbáld meg asszem 10e ha van fekete de 900ft spré azzal is szépen lehet
Helló! A képen látható FZR-hez tud valaki fekete plexit? jason1989@freemail.hu címen elérhető vagyok.
Hali
Az alu kerék mérete?
yamahához jó?
-hátsó
-villához
-küllős
Kb így megy ez. Bejött az asszonnyal a kapuból és nyávogott/örült nekünk. (macskáink nem fogadták kitörő örömmel)
Asszonnyal összenéztünk:
-kicsi aranyos és bajban van,segíteni kéne.
-hozok tápot aztán megmutatjuk neki a macskaházat (ez egy puha filccel vastagon kibélelt nagy, majdnem zárt kartondoboz a lépcső alatt)
helló hátso 17" felnim csak af1 futura van 1 lengőkaros vilához vagy esetleg külős felnim van
csere esetleg a gumiért?
Precíz,mint a mézestej elkészítési leírása volt . . .
jójét