Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vicusnak is!
Neked az XJ-n az oldalidom mennyire védi a lábad a széltől? (csak dekoráció vagy tényleg hasznos?)
Rendben.
Nekem meg van hozzá kerékagy tengellyel.
akk zsír
sziasztok.
Nekem személy szerint jaszié jön be,sztem nagyon igényes,gyönyörű munka.

itt van,nézzétek meg.
Nekem egy Uvex factory pilot sisakom van,ezt még úgy kaptam a kis Fréhez ajándékba a kereskedőnél. Mint utóbb kiderült,drága portéka Párszor leesett a tükörről,elkedett hámlani a fólia róla,de nagyon szeretem. Vettem egy másik olcsó sisakot,Akira ha jól sejtem,az is jó,de az Uvex belső sokkal kényelmesebb. Ha lesz lém,akkor szépen kap egy új plekót,meg lefestetem.
sziasztok!
az a baj,hogy én elég sokat megyek gyorsan és ott jön ki a különbség,valamint 2-3 évente cserélem a sisakjaimat,mert kinyúlik elöregszik addigra...
scorpionban gondolkodom,de nem ismerek senkit,aki használt volna ilyet...
Teszem hozzá, nem gondolnám hogy egy 150ezres sisak többet tudna, de mindenkinek más a véleménye
jajugyanmár

Én MT-t vettem most, bár mindenkinek más jön be, én az előzőt (szintén MT) ~9 évig használtam
Erre esküszök, de persze lehet hogy csak azért mert ez a max kategória
csodállak-tisztellek
nekem már 10 fok alatt is befagy a seggem,pedig van rajtam szigetelő réteg
tegnap eladtam az agv-t,soha az életben nem veszek többé ilyen sisakot...
100-et sajnálok egy bukóra,nem tudom milyet vegyek...pedig nincsenek nagy igényeim:aránylag csendes legyen és lássak ki belőle...az agv kurva hangos volt és felső perifériát teljesen kitakart a héj...
teljes mértékben, -1ben is hibátlanul szerepeltek

csak pihenget,várja a napot,hogy kicsit jobb idő legyen:)
kellene vennem valami normális gumikat rá,mert amik rajta vannak elég szarok
neked beváltak az új gumik?
Elraktad már aludni a paripát?
ez megéri
link
Na de ez ( http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_r_1150_gs_r1150gs-6187866 )
Ez (http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_r_1150_r1150r-6149877)
jóreggeltet

esik
Köszönöm,de Én annak a híve vagyok hogy akkor kérem ha meg lesz rá a lóvé,mert bármikor bármi közbejöhet,s nem akarom a becsületemet eljátszani,de tutira fog kelleni