Nekem egy Uvex factory pilot sisakom van,ezt még úgy kaptam a kis Fréhez ajándékba a kereskedőnél. Mint utóbb kiderült,drága portéka Párszor leesett a tükörről,elkedett hámlani a fólia róla,de nagyon szeretem. Vettem egy másik olcsó sisakot,Akira ha jól sejtem,az is jó,de az Uvex belső sokkal kényelmesebb. Ha lesz lém,akkor szépen kap egy új plekót,meg lefestetem.
az a baj,hogy én elég sokat megyek gyorsan és ott jön ki a különbség,valamint 2-3 évente cserélem a sisakjaimat,mert kinyúlik elöregszik addigra...
scorpionban gondolkodom,de nem ismerek senkit,aki használt volna ilyet...
Én MT-t vettem most, bár mindenkinek más jön be, én az előzőt (szintén MT) ~9 évig használtam
Erre esküszök, de persze lehet hogy csak azért mert ez a max kategória
csodállak-tisztellek
nekem már 10 fok alatt is befagy a seggem,pedig van rajtam szigetelő réteg
tegnap eladtam az agv-t,soha az életben nem veszek többé ilyen sisakot...
100-et sajnálok egy bukóra,nem tudom milyet vegyek...pedig nincsenek nagy igényeim:aránylag csendes legyen és lássak ki belőle...az agv kurva hangos volt és felső perifériát teljesen kitakart a héj...
csak pihenget,várja a napot,hogy kicsit jobb idő legyen:)
kellene vennem valami normális gumikat rá,mert amik rajta vannak elég szarok
neked beváltak az új gumik?
Köszönöm,de Én annak a híve vagyok hogy akkor kérem ha meg lesz rá a lóvé,mert bármikor bármi közbejöhet,s nem akarom a becsületemet eljátszani,de tutira fog kelleni
itt van,nézzétek meg.
scorpionban gondolkodom,de nem ismerek senkit,aki használt volna ilyet...
Én MT-t vettem most, bár mindenkinek más jön be, én az előzőt (szintén MT) ~9 évig használtam
Erre esküszök, de persze lehet hogy csak azért mert ez a max kategória
nekem már 10 fok alatt is befagy a seggem,pedig van rajtam szigetelő réteg
tegnap eladtam az agv-t,soha az életben nem veszek többé ilyen sisakot...
100-et sajnálok egy bukóra,nem tudom milyet vegyek...pedig nincsenek nagy igényeim:aránylag csendes legyen és lássak ki belőle...az agv kurva hangos volt és felső perifériát teljesen kitakart a héj...
csak pihenget,várja a napot,hogy kicsit jobb idő legyen:)
kellene vennem valami normális gumikat rá,mert amik rajta vannak elég szarok
neked beváltak az új gumik?
link
esik