énse. itt a tégla is pedig hozzá az udvaron 1 éve.
na majd tavasszal. (remélem )
a télen még nekiugrok a kőmívesemmel a tetőtérnek is. tavaszra jó lenne, ha le lenne szigetelve a tető, és megcsinálva a lépcső.
az előszoba le lett múlthétvégén szigetelve, és előtte a vízvetőt vagy miafaszt is megbíztattuk egy kis UV álló szilóval, mert a paraszt bádogos elkúrta. nem hajtotta eléggé vissza a vízvető vajú szélét, és nagy esőben átbukott rajta, és rendesen folyt bent a falon a víz. (na mondjuk zért megfejtem a biztosítót , de psszt. ) Valamék nap azt álmodtam, hogy mégis beázik.
87-ben született és 32DD kosarat igényel két ekkora cici szállítása és tárolása! Istenem hogy lehet valaki ennyire szemtelenül fiatal és széééép! Váááááá!
Kéne.
Mostanában hogy szoktak bios upgradet csinálni? gondolom, a FDD boot már nem menő van erre vmi win alól? Van neked?
GA-M61-S2 -t kéne újítani, mert 2008-as first van rajta, és kéne órajelet húzni.
Én kerítés deszkákat festettem. Egy alapozó sorral már kész van mind (e heti tevékenységem) Ma 30 db-al lettem kész, már csak 150 van
Ez a pozitív hozzáállás (amúgy már rohadtul unom)
Jövő hét: a maradék deszka festés, felszerelésük a vasvázra, kapumozgató vezérlés, garázs rend, öntöző rencer téliesítés, autó műszaki, másik autó téligumizás + ezek mellé még kb. 2x ennyi, amit az asszony közben kitalál
van egy velem egyidős cimborám, és mosthétvégén volt a barátnője szalagtűzője
na majd tavasszal. (remélem
a télen még nekiugrok a kőmívesemmel a tetőtérnek is. tavaszra jó lenne, ha le lenne szigetelve a tető, és megcsinálva a lépcső.
az előszoba le lett múlthétvégén szigetelve, és előtte a vízvetőt vagy miafaszt is megbíztattuk egy kis UV álló szilóval, mert a paraszt bádogos elkúrta.
Kéne.
Mostanában hogy szoktak bios upgradet csinálni? gondolom, a FDD boot már nem menő
GA-M61-S2 -t kéne újítani, mert 2008-as first van rajta, és kéne órajelet húzni.
a függőkre egy pici időt szánjál már légyszi
Ez a pozitív hozzáállás
Jövő hét: a maradék deszka festés, felszerelésük a vasvázra, kapumozgató vezérlés, garázs rend, öntöző rencer téliesítés, autó műszaki, másik autó téligumizás + ezek mellé még kb. 2x ennyi, amit az asszony közben kitalál
nem érzem magam biztosságban rajta a kezem miatt