Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak festeni kéne a deszkákat. Nem sz@rakodok vele lazúrral, lenyomom olajfestékkel.
Valóban épp az előbb nyomtam ugyanígy de a macska nem volt bent.
A gyereklányokat nem szeretem.
Ábrus edz
ammán öreg
van egy velem egyidős cimborám, és mosthétvégén volt a barátnője szalagtűzője
Na jó, adok kölcsön párat . De aztán vigyázni rájuk!
énse. itt a tégla is pedig hozzá az udvaron 1 éve.
na majd tavasszal. (remélem )
a télen még nekiugrok a kőmívesemmel a tetőtérnek is. tavaszra jó lenne, ha le lenne szigetelve a tető, és megcsinálva a lépcső.
az előszoba le lett múlthétvégén szigetelve, és előtte a vízvetőt vagy miafaszt is megbíztattuk egy kis UV álló szilóval, mert a paraszt bádogos elkúrta. nem hajtotta eléggé vissza a vízvető vajú szélét, és nagy esőben átbukott rajta, és rendesen folyt bent a falon a víz. (na mondjuk zért megfejtem a biztosítót , de psszt. ) Valamék nap azt álmodtam, hogy mégis beázik.
87-ben született és 32DD kosarat igényel két ekkora cici szállítása és tárolása! Istenem hogy lehet valaki ennyire szemtelenül fiatal és széééép! Váááááá!
Kéne.
Ilyenből maradt még? nekem is jó lenne pár
ott lesz holnap.
emre, itt vagy? Jelentkezz!

Mostanában hogy szoktak bios upgradet csinálni? gondolom, a FDD boot már nem menő van erre vmi win alól? Van neked?
GA-M61-S2 -t kéne újítani, mert 2008-as first van rajta, és kéne órajelet húzni.
és mikor fogol dógozni?
a függőkre egy pici időt szánjál már légyszi csakhogy ne higgyék szarunk a fejükre...
A kerytésnek még neki sem álltam.
Jóvanna.
Én kerítés deszkákat festettem. Egy alapozó sorral már kész van mind (e heti tevékenységem) Ma 30 db-al lettem kész, már csak 150 van
Ez a pozitív hozzáállás (amúgy már rohadtul unom)
Jövő hét: a maradék deszka festés, felszerelésük a vasvázra, kapumozgató vezérlés, garázs rend, öntöző rencer téliesítés, autó műszaki, másik autó téligumizás + ezek mellé még kb. 2x ennyi, amit az asszony közben kitalál
mert nem tudok.
nem érzem magam biztosságban rajta a kezem miatt
Pontosan!
Mostanában nemigen mentél vele, vagy legalábbis hallgattál róla.
Akkor nem ismersz eléggé.
mermér?
kéne!
Te meg még az utóját is elvitted a MÉH-be, hogy hírmondója se maradjon. Legalább egy szelepsapkát megtarthattál volna...