Szegények . Én minden börtönnek ajándékoznék egy ilyen vadállatot az udvarába ! Nagy a tér és még vadászni sem felejtenének el !
Legutóbb voltam az állatkertben akkor a fehér farkasokat kicsináltam a zacskó csörgéssel és úgy vettem észre , hogy per pillanat én vagyok a legjobb barátjuk !
Elméletileg van rá valami jogszabály, hogy milyen feltételeket kell hozzá teljesíteni.
De még mielőtt félreértés lenne, én sem értek egyet vele, tekintettel arra, hogy akármilyen ügyes az ember, otthon nem tud állatkerti körülményeket teremteni, és ha bármi baj van, akkor nagy gáz lesz belőle.
Ezt én is tudom, épp ezért nem akartam belemenni. (meg hát piacgazdaság van, épp ezért itt is él az a mondás amit néha emlegetni szoktam)
Mentem délutánra.
De pálinkázni sokkal könnyebb
És valamivel melegebb is, , ,
Legutóbb voltam az állatkertben akkor a fehér farkasokat kicsináltam a zacskó csörgéssel és úgy vettem észre , hogy per pillanat én vagyok a legjobb barátjuk !
Legalábbis reméltem
De még mielőtt félreértés lenne, én sem értek egyet vele, tekintettel arra, hogy akármilyen ügyes az ember, otthon nem tud állatkerti körülményeket teremteni, és ha bármi baj van, akkor nagy gáz lesz belőle.
Mentem délutánra.