Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mind elpusztult
Úgy elmennék most motorozni
De pálinkázni sokkal könnyebb
És valamivel melegebb is, , ,
Már más a színük, vagy csak kiöregedtek ? kb 5 éve voltam .
gondolhattam volna !
Az jó rég lehetett
Kitámasztom teleszkóppal.
Nem is merek belegondolni , h ha ráaggatsz ilyen díszeket a fára és rádől valakire ! ,
Szegények . Én minden börtönnek ajándékoznék egy ilyen vadállatot az udvarába ! Nagy a tér és még vadászni sem felejtenének el !

Legutóbb voltam az állatkertben akkor a fehér farkasokat kicsináltam a zacskó csörgéssel és úgy vettem észre , hogy per pillanat én vagyok a legjobb barátjuk !
Valakinek 250-es KLR? Játszósnak... Kibaszott egészséges motorral, hitvány külsővel....
Ja, mindjárt itt a karácsony....
Szerintem lepd meg az asszonyt karácsonykor...

Voltál már itt gondolom...de ha nem, akkor tavasszal várunk szeretettel
Ma ilyen vicces nap van ezek szerint
Sejtettem hogy viccnek szántad
Legalábbis reméltem
Csak viccből mondtam,nem otthonra valok ezek a 200 kilós vadállatok,ha felfortyan nem birsz vele és véged van!
Elméletileg van rá valami jogszabály, hogy milyen feltételeket kell hozzá teljesíteni.
De még mielőtt félreértés lenne, én sem értek egyet vele, tekintettel arra, hogy akármilyen ügyes az ember, otthon nem tud állatkerti körülményeket teremteni, és ha bármi baj van, akkor nagy gáz lesz belőle.
Én úgy tudtam, a törvény tiltja a hasonló jószágokat otthon a kertben. Valahol ezzel 1et is értek.
Nem fogod elhinni, de egy közeli ismerősömnek van otthon
Inkább megrokkanna tőle
De jó lenne egy ilyen cica otthonra házörzőnek
Felcsigáztál Írjad nyugodtan, bírom a kritikát is
Ezt írta fel neked a doki
Ezt én is tudom, épp ezért nem akartam belemenni. (meg hát piacgazdaság van, épp ezért itt is él az a mondás amit néha emlegetni szoktam)
Mentem délutánra.