Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó! Pedig már kezdtem letenni rólad mint FZR-esről.
Faxoljak egyet?
kelleni fog egy üveglap, mert fel akarom rakni a garázsba a falra.
Mindenkinek gratulálok a hasznos teljesítményéhez! (sanyi te meg nyakon leszel vágva a sérves futkározásért )
Szerintem neked is van ott mit csinálni ha akarod.
PUPU, Te nélkülözhetetlen -kulcsember- vagy a filmiparban.
gyere, adok melót. sört biztosítok
Én ma levelet gereblyéztem. Sokat nem tudtam csinálni, mert beállt a derekam. A garázs már majdnem kész már csak ajtó kell meg szín.
én is szeretnék ilyen hasznos dolgokat csinálni mint ti
Grat! Nagyon ügyes vagy! Én nem mondhatom el magamról ezt.

Én reggel futottam egy 30km-ert,majd Vicussal Aldi,Metro bevásárlás,majd ebéd után szunya egy órácska.
a teraszt olyan 2 hete én is újrakentem. lecsiszoltam az eddigi festéket, és kapott szép mogyoró színű lazúrt, a fém részek pedig valami barnát, amit az itthon lévő festékből kevertünk ki. hát, ha szeretném minél pontosabban meghatározni a színét , azt tudnám mondani, fosbarna
viszont az előző festék már nagyon repedezett volt, és a vascső amin a lámpa van, már dobálta is lefelé szépen a korábbit. ereszalj is le lett kenve 2 réteggel körbe.
én tegnap munkálkodtam. a garázs ki lett lomolva, takarítva, amit el kellet pakolni azt elpakoltam, 2 neon csövet is cseréltem, felszereltem a pince plafonjára a fa létrát, és kitakarítottam. beton az aljzat. 3 kisvödör homokot sepertem össze
az éjjel a kocsi már bent pihent. Este még arra is sikerült rávenni magam, hogy kicseréljem a bal visszapillantóban az üveglapot, mert levitték. 990 Ft volt bele a tükör. osztott, ez a holtteres bigyusz
Ez ment amíg főztem. Nem rossz.
-terasz fa részei újrafestve
-1 repedt cserép kicserélve
-asszony hajvasalója megjavítva
-macskák megetetve
-némó lakosztálya kitakarítva
-ebéd elkészítve (chilis bab tésztával)
-mosogatás kész
-kenyér épp készül a sütőben
-már csak az asszonyért kell mennem este
Ma is hasznos voltam.
Remélem fogta a dolgot!
Ő azért ragadt itt mert küldetése van, amit még teljesítenie kell idén

Bezony, mondtam neki, hogy "sodródj a dolgodra, te léhűtő csirke"
És amint látod, megy is...
Remélem beszéltél a fejével.
Hát, ha így állsz a kérdéshez akkor asszem már nem is kell.
Elég gáz,ha törött szárnyú a sólyom.
Az lesz amit mondasz Gyulám át lesz nézve az összes elektromos dolog amig meg nem lesz a hiba mewrt igy nem merek elindulni sehova,tolni rohadt nehéz és szégyenteljes