a teraszt olyan 2 hete én is újrakentem. lecsiszoltam az eddigi festéket, és kapott szép mogyoró színű lazúrt, a fém részek pedig valami barnát, amit az itthon lévő festékből kevertünk ki. hát, ha szeretném minél pontosabban meghatározni a színét , azt tudnám mondani, fosbarna
viszont az előző festék már nagyon repedezett volt, és a vascső amin a lámpa van, már dobálta is lefelé szépen a korábbit. ereszalj is le lett kenve 2 réteggel körbe.
én tegnap munkálkodtam. a garázs ki lett lomolva, takarítva, amit el kellet pakolni azt elpakoltam, 2 neon csövet is cseréltem, felszereltem a pince plafonjára a fa létrát, és kitakarítottam. beton az aljzat. 3 kisvödör homokot sepertem össze
az éjjel a kocsi már bent pihent. Este még arra is sikerült rávenni magam, hogy kicseréljem a bal visszapillantóban az üveglapot, mert levitték. 990 Ft volt bele a tükör. osztott, ez a holtteres bigyusz
-terasz fa részei újrafestve
-1 repedt cserép kicserélve
-asszony hajvasalója megjavítva
-macskák megetetve
-némó lakosztálya kitakarítva
-ebéd elkészítve (chilis bab tésztával)
-mosogatás kész
-kenyér épp készül a sütőben
-már csak az asszonyért kell mennem este
Ma is hasznos voltam.
Az lesz amit mondasz Gyulám át lesz nézve az összes elektromos dolog amig meg nem lesz a hiba mewrt igy nem merek elindulni sehova,tolni rohadt nehéz és szégyenteljes
Én reggel futottam egy 30km-ert,majd Vicussal Aldi,Metro bevásárlás,majd ebéd után szunya egy órácska.
viszont az előző festék már nagyon repedezett volt, és a vascső amin a lámpa van, már dobálta is lefelé szépen a korábbit. ereszalj is le lett kenve 2 réteggel körbe.
én tegnap munkálkodtam. a garázs ki lett lomolva, takarítva, amit el kellet pakolni azt elpakoltam, 2 neon csövet is cseréltem, felszereltem a pince plafonjára a fa létrát, és kitakarítottam. beton az aljzat. 3 kisvödör homokot sepertem össze
az éjjel a kocsi már bent pihent. Este még arra is sikerült rávenni magam, hogy kicseréljem a bal visszapillantóban az üveglapot, mert levitték. 990 Ft volt bele a tükör. osztott, ez a holtteres bigyusz
-1 repedt cserép kicserélve
-asszony hajvasalója megjavítva
-macskák megetetve
-némó lakosztálya kitakarítva
-ebéd elkészítve (chilis bab tésztával)
-mosogatás kész
-kenyér épp készül a sütőben
-már csak az asszonyért kell mennem este
Ma is hasznos voltam.
És amint látod, megy is...