Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor talán lehetne doktornéni is.
Kicsit utánaérdeklődtem a dolgoknak. Itt D.újvárosban az a menetrend hogy ki kell hívni a rendőröket és jegyzőkönyvet kell felvetetni, akkor többnyire elfogadják a kárigény egy részét. Csak ott a hiba (biztos véletlen) hogy a rendőrök ez miatt b@sznak kijönni. (vagy három órával később esetleg megjelennek)

nemtudom rábeszélni, hogy a most hétvégén esedékes halloween partyn ördög legyen.
akkor az usb nem 2.0-s jelenleg. (pont mint anyámnál) telepíts drivert az usb-hez, és gyorsabb lesz. /feltéve, hogy tudja a 2.0-t, de valószínű tudja
Mi is tudjuk hogy van különbség Kingáé és a tiéd között. Kingáé sokkal komolyabb.
az a baj a kártyával,hogy nem megymbele a dvd lejátszóba
valami olyasmit kiír,hogy képes lenne gyorsabb működésre,állítsak be ezt,meg azt ,de nem értem,nekem 3-4 gb-ot kb. 10 percig ír...
Jól mondod,nekem is volt noname pendrivom,az félóráig másolt egy filmet,most van akciós 8gb samsung microsd kártya class6-os,a mobilinternet modemem tudja fogadni,azzal gyors a másolás.
jó reggelt.
nem egy utolsó, hogy az usb tudja-e a gépbe a 2.0-t (anyám pc-je pl. nem tudja. így atomlassú a másolás)
nézni kell a pendrive CLASS "értékét"
minél nagyobb, annál gyorsabb. Nem ritka manapság a CLASS 10-es pendrive sem.
nekünk 2 db 16G-s pendriveunk van még abból az időből, amikor 10 környéke volt egy. a mexellem volt 8 rongy, a Kinga kingstone-ja 11. hát, van különbség, pedig akkor még nem néztem olyanot, hogy CLASS, meg írási, olvasási sebesség...
ez nem így működik ! Van felelősség biztosítója a közút kezelőjének. Hozzá kell a kárigényt benyújtani, lehetőleg minél több bizonyítékkal alátámasztva.(fotó, tanú, gumis véleménye írásban)Ha van egy kedves ismerős, aki tanusítja, hogy 2 autóval együtt jöttek, és látta ahogy belecsattan a kocsi, az a legjobb.
Hiába 3 különböző, ha mind egy kategória, olcsó alapmodell
Az USB-n nem tucc állítani (ezáltal elállítani se ) semmit. Talán win alatt lehet xar a driver, de ezt nem hiszem.
Mondom, normális, ha lassan ír, nekem egy 4GB filmet 3-4 percig is az occóra, a drágára meg 30-40mp.

A számot nyomom ímélben, de jobb szeretem leírva, mert amit mondanak, azt elfelejtem (főleg ha sok adat van benne)
Vagy ilyen: Pen Drive 16Gb USB 3.0 Kingston DTU30G2/16GB, ezt 14 körül megkapod, vagy SanDisk Cruzer Extreme, az még olcsóbb is talán. Ezeknél gyorsabb ma nem nagyon van.
nem a pendrive-val van a baj,mert 3 különböző is ezt csinálja,hanem valami beállításbeli probléma okozza.
Add meg a számod,felhívlak,mert több lehetőség is van az ajtóval kapcsolatban,szóban egyszerűbben elmondom
Normális pendrive kell. Az occóknak az írási sebessége kaka.
Jobban jössz ki, ha veszel egy pen alakó mini SD olvasót, meg bele egy 8GB HC6 kártyát (pl) és akkor 6-7 ezerből gyors lesz.

Ajtót kűtté? nem láttam.
Fotó kell, leírod mi történt, meg 2 tanú. Régebben csináltam ilyet, kellett egy kicsit harcolni de fizettek. Igaz csak egy gumit, hiába mondtam, hogy azt párban illik cserélni...
Annyit megér, hogy visszamész, fotó, mintha akkor történt volna, és megkeresni az út kezelőjét. Valszeg elhajtanak a faxba, de mivel épp év vége van, ha van még a káralapban pézike, talán adnak vmit.
valaki kocka megmondhatná nekem,hogy lehet beállítani a gépet,hogy rendes sebességgel másoljon pendrive-ra...visszafele jó,de "odafele" kurva lassú...
Igazad lett, Gyulám, nem húzható. Ez egy occó all-in lap, irodai gépbe való, nem gamer, de 1 próbát megért.
Egyszerűen nincs a BIOS-ban órajel állítási rész, felismeri auto a procit, oszt csá
Gondoltam, hátha a későbbiek mások, volt már ilyen. Megoldottam, feltettem egy wines progit a lap gyártójától, azzal pik-pak az up, de nem lett más.
Sempron LE-1200 socket AM2 helyett kéne akkor vmi, ami min. 2-3x olyan erős, mert ez teljes képernyős jutúbon 100%-on megy, és beszaggat (linuxal semmi gond nem volt vele, de a lányom ragaszkodik a Windows nevű játékához, hogy a többi játéka is fusson )
Ha a chipset nem tudja az overclokingot,akkor egy bios frissítéssel sem fogja tudni.Sokszor hardveresen van letiltva az órajel generátor chip,van mellette egy átkötés amit fixre forrasztanak,ezzel tiltják a túlhúzást.Ezt szétforrasztva már húzható,persze ha van hozzá ilyen bios frissítés is.