Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt lesz Mikloson
igen!
hétvégén voltam 4-5 órát csapatni,megyek most is,nagyon szép idő van itt!
meggyógyult már a te masinád is?
Én a helyedben meg megvenném drágán és eldolgozgatnék rajta életem végéig
deméghogy
akárcsak a Bélát
Mentél lóval?
Én a helyedben kivinném a Kicsit pupuékhoz. Fedett helyen lenne és pupi néha meg is tudná mozgatni hogy ne álljon be teljesen.
Mizu felétek? Gurul még a gép?
mindenki!

Edzés megvót
a kicsi azóta ott áll, remélem tavasszal indul és el is megy a corsát meg még idén el szeretném adni
szia ábrus az elmúlt 4 napban 16-17-20-18 órát dolgoztam. egy kicsit elfáradtam benne. de való igaz, hogy ha valaki akar valamit, arra kerít időt.
Én egyébként Frét letakartam ősszel (jó,nálam garázsban állt) és egyszer-kétszer kitoltam télen amikor kicsit jobb idő volt és hagytam dolgozni amíg át nem melegedett. Még melegen visszatoltam a garázsba és mikor lehűlt akkor letakartam. Tavasszal mikor előszedtem mindig indult rendesen, gázadásnál max. az tartott pár percig amíg megbeszélték egymással a hengerek hogy most akkor ki mikor következik.
Persze még jobb ha fordulni is tud vele egyet az utcában.
15 perc alatt simán felmelegszik annyira hogy max. a kip.csőben csapódjon le a pára ha leállítod. (az meg ott mindenképpen lesz)
jól van na...
nem fogok regényt írni a semmiről
addig kell melegíteni,amíg a váz át nem forrósodik,ezt alapjáraton nehéz elérni,de nem lehetetlen...
sajnálom,hogy kedvedet szegted...azt meg még jobban,hogy ilyen lusta vagy,hogy 5 szóban válaszoltál
Hát erről olvastam hogy miért nem jó télen beindítgatni 15 percre
Röviden tömören sehogy nincs kedvem foglalkozni vele hideg van meg úgy nem is érdekel most
A Frézit havonta legalább egyszer indítsd be és járasd 10-15 percig mert tavaszra megint az lesz hogy csak te szeretnéd hogy beinduljon.
"Nincs igazán időm"
Hazudsz!

Attól tartok elég lenne csak visszaolvasnod.