Egy helyi kapus 700-at ajánlott rá, kompletten, úgyhogy megspóroltam egy öreg FZR árát
A Xila van vékony és vastaglazúrban is, utóbbit inkább bentre mondják, de jó kint is, ha meg van alapozva. A vékony strapabíróbb, mert beívódik a fába fél mm mélyen, nem válik le soha. Ha már öreg, akkor is csak mattul, és rá lehet menni újra.
Egyébként a Milesi lazúr a legjobb, csak a Zasszony ott nem talált olyan színt, amilyet kigondolt.
350 az szép... Xyladekor az jó minőség. Én is azzal festettem nyáron az elő tető oszlopot-gerendát, csak utána vettem észre, hogy beltéri. Kíváncsi leszek meddig fogja bírni.
Xylamon + Xyladecor
Tele is szaladt a faxom vele, 180 db deszka, 2 réteggel
és a színből kellett volna még 1 réteg, de már nem volt kedvem, időm, meg az még vagy 20 lett volna. Majd tavasszal kap még 1 sort.
kb. 350 volt a projekt, meg a saját munka.
Sziasztok
Igazából Én ezt meg akarom tartani magamnak pluszba,csak azért ajánlottam ha nagyon végkép nem talál felnit,Én minden fosás nélkül belerakom az enyémbe, és én is csutkán szoktam járni ,mert nem olyan jellegű javítás hogy nyomott törött volt.
Én csak segíteni akartam és nem átverni senkit
A nyitó szett 80 péz kompletten (vezérlő, két távv., infrasorompó)
Én nagykerben veszem, mert a riasztó-kaputech is benne van a tevékenységemben. Ha kell, keress, és a nevemre megveheted onnan magadnak, kiszállítják ingyen) Válogathacc vagy 50 féle közül.
Kívül ilyenre sikerült:
A napokban bontottam egy hirdetésben vett 600-st
5 évig állt.
kezdem szétszedni: találok a légszörőben egy pár egér fiókat .!Netudjátok még mik voltak benne:
A légszörőnek csak a fém része maradt ,a többi fészek lett.
A lánckerék dekniben szintén fészek.
A karbitorok szintén tele!
Most pár napig lesz mit dolgozni
Holnap pár képet mellékelek.
A Xila van vékony és vastaglazúrban is, utóbbit inkább bentre mondják, de jó kint is, ha meg van alapozva. A vékony strapabíróbb, mert beívódik a fába fél mm mélyen, nem válik le soha. Ha már öreg, akkor is csak mattul, és rá lehet menni újra.
Egyébként a Milesi lazúr a legjobb, csak a Zasszony ott nem talált olyan színt, amilyet kigondolt.
Tele is szaladt a faxom vele, 180 db deszka, 2 réteggel
és a színből kellett volna még 1 réteg, de már nem volt kedvem, időm, meg az még vagy 20 lett volna. Majd tavasszal kap még 1 sort.
kb. 350 volt a projekt, meg a saját munka.
Igazából Én ezt meg akarom tartani magamnak pluszba,csak azért ajánlottam ha nagyon végkép nem talál felnit,Én minden fosás nélkül belerakom az enyémbe, és én is csutkán szoktam járni
Én csak segíteni akartam és nem átverni senkit
Ez ügyben meg szerintem tavasszal kereslek.
Én nagykerben veszem, mert a riasztó-kaputech is benne van a tevékenységemben. Ha kell, keress, és a nevemre megveheted onnan magadnak, kiszállítják ingyen) Válogathacc vagy 50 féle közül.
Kívül ilyenre sikerült:
http://youtu.be/6tztqV5vNsY
5 évig állt.
kezdem szétszedni: találok a légszörőben egy pár egér fiókat .!Netudjátok még mik voltak benne:
A légszörőnek csak a fém része maradt ,a többi fészek lett.
A lánckerék dekniben szintén fészek.
A karbitorok szintén tele!
Most pár napig lesz mit dolgozni
Holnap pár képet mellékelek.
Mindenkinek szép estét!
A 17" felnivel kapcsolatban.
Javitottat csak idegeneknek ajánj,mert én még most is csutkáig szoktam a markolatot huzni.