1M-ért van fent egy ABS-es és gondolkodtam azon is. (meg 1,2-esen is)
"Élvezem a gyári kidörrentő angyali csendjét. " Végre még egy értelmes ember aki nem szétfűrészeli a dobot!
Köszi az infót.
Nekem is kedves a típus 2008-ban volt egy Suzuki nyílt nap, és elvittem 1 körre - azelőtt kb. 15 éve ültem utoljára motoron.
Akkor döntöttem, hogy veszek valamit, és lett az FZR1000 - újrakezdőnek pont jó
Félve írom le, hogy a Honda RC30 volt a másik jelölt, de végül győzött a sor4.
Azt hiszem hogy van benne plusz réteg. Azért meg akartam maradni az épeszű szinteken, mert láttam már olyan motorülést megtömve mint
a szocreál puffok! Na az nagyon gáz!
Hogy milyen? Röviden nagyon jó!
Kicsit hosszabban: Valójában sosem akartam Banditot, mert amolyan szürke eminenciásnak tartottam. Volt mindenféle motorom, és el kell mondanom hogy ez az első amely jövőre megéli nálam az 5 éves kort, és bizony nem is nagyon tervezem az eladást.
Ami igazán megfogott benne az a bődületes erő ami köszönhetően a gyári remekbe szabott hangolásnak, 3750-es fordulaton csúcsosodik ki . Ide tették ugyanis a japcsik a nyomatékcsúcsot. Ergo: 5-6000 fordulat felett csak igen ritkán elvétve jár az ember. Ez a hosszú élettartam oldaláról megközelítve nyilván nem egy hátrány.
Az üléspózról: Annyit érdemes tudni, hogy én egy elég kényelmes arc vagyok, így ennek kiemelt jelentőséget tulajdonítok, most hogy a sportgépekből és egyéb őrületeimből kigyógyultam. A gyári ülés sem rossz, de csináltattam hozzá túraülést és így az Osztrák Alpok lábánál nem nyöszörögve szállok le a gépről, hanem mintha egy kényelmes autóban tettem volna meg az utat. Az utasülésről ugyanez elmondható. Az asszony 5 hónapos terhes volt amikor nem is teketoriázott eljönni velünk a Horvát tengerpartra. Én meghagytam az ülésen kívül full gyárinak, mert nem akarok okosabb lenni mint a mérnökök. Élvezem a gyári kidörrentő angyali csendjét.
Békés cirkálásra éppúgy alkalmas, mint a kicsit forszírozottabb kanyargásra. Volt már gyorsabb, volt már exclusívabb gépem, de ami azt illeti bármit nézek is ki mostanság, a józan ész mindig a Bandit felé mutat. Kiváló ár-érték arányban piacra dobott masina.
Szeretem. Hirtelen ennyi jutott eszembe...
Hát mivel elég sok ilyen filmet láttam már így az első meglepetés után vszeg leesett volna hogy szivatnak. (pláne nyilvános helyen)
Bár ha egy baltás pali állt volna ott a kislány mellett akinek hiányzik a fél feje akkor lehet hogy az EKG görbém egyenesedne ki.
Nna igen! Én vagy összef...tam volna magam azonnal, vagy imádkozni kezdtem volna, vagy ütök azonnal. Ez a három...Esetleg ezek kombója!
Mindenesetre überpara!
Hááát,vicces vicces de ebből akár még komoly baj is lehetett volna ha valakinek pl. gyengébb a szíve.
(bár tény hogy a végén Bajor Imre sz@rt be a legjobban )
Hello Uraim! Motorra magyar! Jó az idő ,reptettem a solymot ugy 120 km-t,1-szer megálltam tankolni,és egyeltalán nem fáztam,álom ez a gép ,főleg hogy kezdünk összeszokni!
"Élvezem a gyári kidörrentő angyali csendjét. " Végre még egy értelmes ember aki nem szétfűrészeli a dobot!
Köszi az infót.
Akkor döntöttem, hogy veszek valamit, és lett az FZR1000 - újrakezdőnek pont jó
Félve írom le, hogy a Honda RC30 volt a másik jelölt, de végül győzött a sor4.
a szocreál puffok!"
a szocreál puffok! Na az nagyon gáz!
Kicsit hosszabban: Valójában sosem akartam Banditot, mert amolyan szürke eminenciásnak tartottam. Volt mindenféle motorom, és el kell mondanom hogy ez az első amely jövőre megéli nálam az 5 éves kort, és bizony nem is nagyon tervezem az eladást.
Ami igazán megfogott benne az a bődületes erő ami köszönhetően a gyári remekbe szabott hangolásnak, 3750-es fordulaton csúcsosodik ki
Az üléspózról: Annyit érdemes tudni, hogy én egy elég kényelmes arc vagyok, így ennek kiemelt jelentőséget tulajdonítok, most hogy a sportgépekből és egyéb őrületeimből kigyógyultam. A gyári ülés sem rossz, de csináltattam hozzá túraülést és így az Osztrák Alpok lábánál nem nyöszörögve szállok le a gépről, hanem mintha egy kényelmes autóban tettem volna meg az utat. Az utasülésről ugyanez elmondható. Az asszony 5 hónapos terhes volt amikor nem is teketoriázott eljönni velünk a Horvát tengerpartra. Én meghagytam az ülésen kívül full gyárinak, mert nem akarok okosabb lenni mint a mérnökök. Élvezem a gyári kidörrentő angyali csendjét.
Békés cirkálásra éppúgy alkalmas, mint a kicsit forszírozottabb kanyargásra. Volt már gyorsabb, volt már exclusívabb gépem, de ami azt illeti bármit nézek is ki mostanság, a józan ész mindig a Bandit felé mutat. Kiváló ár-érték arányban piacra dobott masina.
Szeretem. Hirtelen ennyi jutott eszembe...
Bár ha egy baltás pali állt volna ott a kislány mellett akinek hiányzik a fél feje akkor lehet hogy az EKG görbém egyenesedne ki.
Milyen az 1250-es bandit?
Mindenesetre überpara!
(bár tény hogy a végén Bajor Imre sz@rt be a legjobban
http://www.youtube.com/watch?f...
SR 125-250 (500
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://youtu.be/rp6DZJCscnY