Üdv Uraim! Na végre megvolt az első közös 100 km-es szárnyalásunk a sólyommal / ha 1 kicsit melegebb lenne nem volna baj,nálunk 6 fok van / Ez a gép Sanyinak lenne jó nem kell pörgetni még is haladsz / 6. fok. 5000 ford 160 km/h / Bitangul megy,és a fré-hez képest álomstabil a futóműve,az első 6 dugattyús fékről már ne is beszéljünk olyan jó 1 kis malőr volt csak,ez egyik faluba ment 1 kisbusznyi rendőr 30-cal,50 nel megelőztem őket, /a rendszámom kicsit bepiszkolódott a hosszú út során / vártam hogy megállítanak,de nem ,megyek tovább már jó elhagyom őket éppen emelném a tempot visszanézek a tükörbe,sziréna kékfény jönnek utánam megállok,kiszáll 6 db fiatal rendőrsrác körbeállnak mint valami bűnözőt papirokat,MI VAN A RENDSZÁMMAL? feldobálta a gumi a sarat igen, ühm, lehet, le tudja törölni,persze, alig birtam ugy ragad a láncspray Megbüntethetnénk mert a rendszám nak tisztának kell lennie,de most eltekintünk tőle,hoppá nem is a maga nevén van a motor! adásvételi?nincs nálam,biztosítás? ott van Akkor lekérdezzük az adatait,nekem jó,10 percig vártunk/ tulterhelt a rendszer azt mondták/addig elbeszélgettünk a motorról az értelmesebbjeivel / mennyié vette,hány lóerős,mikori stb.../,aztán balesetmentes utat kivántak azt kész!Ha nem állítanak meg 50 perc alatt lefutottam volna pedig van az uton vagy 8 falu!
Itt középen a Minás játék a lényeg.
Írtam neked pár sort a Simsonos hirdetésedre, persze kizárólag segítő szándékkal. (szerintem úgy kicsit jobban hangzik)
2 lábtartó 2 tükör és bal kormánycsutka!
tel:06307316232
e-mail.czegledizsolt@freemail.hu
Az meg akkor lesz 1000% hogyha már becsuktam utána a nagykaput.