fennvan a gépén Kingának.
mindjárt csinál neked egy torrent fájlt, én pedig átküldöm neked emailben, így közvetlenül a Kinga gépéről tudod tölteni. mivel kell a sávszélesség nekem is így 50 k-ra lesz állítva, de reggelre akkor is lejön, és holnap már lehet mozizni így ok?
megvan öcsém új kocsija
corolla sedan 1998-as 1,4-es, 86 lovas
Csak vigyázz apukám erre a közuti kanyarvadászatra,sose tudod mi jön szembe,vagy mi áll előtted,sokan ráfáztak már,csak óvatosan amugy száraz aszfaltot,nedves puncit!
túl van lihegve ez a dolog...olyan gumik na meg olyan futómű van ezeken a superbike-okon,hogy ilyenkor jössz rá mennyire nem használod ki a motorodat...semmi meredek dolog nem volt,gecire tapad a motor.Pedig volt őz miatt komoly fékezésem is.Az útvonal pedig Zámoly-Majk 22 km,oda-vissza 3x.Érdemes ráguglizni,versenypálya minőségű kanyargás:-)
Valakinek nincs meg véletlenül az Alkonyat című film üj része? Ha igen akkor elkérném ,mert pici lányom meg szeretné nézni. Feldobná valahová,én meg letölteném.
Most jöttem meg a motorozásból,a pofám lefagyott
Egy Sp2-vel együtt csapattam,fél úton cseréltünk is.A Honda sokkal finomabb,viszont szarabb fék,futómű,de így is sokkal könnyebben motorozható,mint az enyém.
Na de az RSV!Prüszköl,rángat,viszont ezzel az új légszűrőházzal,2. ban gázra! kerékre áll alattam!Erősebb,mint az Sp2 pc-vel.(mi lesz,ha belekerül a pc is az enyémbe)Eddig is brutális fék volt rajta,köszönhetően a Brembo gold edition-al,most kapott rövidített verseny fékkarokat,eszméletlen harapós,az egész fékút 1cm
Egyszóval:levert az Sp2,mint a szar,mert az RSV-vel kell még kb 10-20000 km,mire megtanulok vele motorozni A Honda hozzá képest sor4
pl. az opera böngésző kezeli csuklóból a torrent fájlt amit küldtem...
email ment
Azért köszi.
hálisten lebeszélődött róla
Ment már vagy egy éve, mikor bevonultam, és mikor leszereltem is ment még
mindjárt csinál neked egy torrent fájlt, én pedig átküldöm neked emailben, így közvetlenül a Kinga gépéről tudod tölteni. mivel kell a sávszélesség nekem is
megvan öcsém új kocsija
corolla sedan 1998-as 1,4-es, 86 lovas
Ez a 2. rész, az első is ott van, ha az kell
Basszus! Nem félsz hogy lefekteted a vasat?
Egy Sp2-vel együtt csapattam,fél úton cseréltünk is.A Honda sokkal finomabb,viszont szarabb fék,futómű,de így is sokkal könnyebben motorozható,mint az enyém.
Na de az RSV!Prüszköl,rángat,viszont ezzel az új légszűrőházzal,2. ban gázra! kerékre áll alattam!Erősebb,mint az Sp2 pc-vel.(mi lesz,ha belekerül a pc is az enyémbe)Eddig is brutális fék volt rajta,köszönhetően a Brembo gold edition-al,most kapott rövidített verseny fékkarokat,eszméletlen harapós,az egész fékút 1cm
Egyszóval:levert az Sp2,mint a szar,mert az RSV-vel kell még kb 10-20000 km,mire megtanulok vele motorozni