Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá nem. A másik a Vicusé,csak Ő fotózott. Azért két fagyival még én sem bírhatok.
Te olyan erős voltál elbírtál 2 tölcsér fagyit?
9 éve. A Bogi 3 éves volt.
Azt a súlytöbbletet lefaragjuk a vázból meg az idomokból
Jó volt aza 100 kiló. Képzeld a Béla hgy menne,ha 100 lennél.
Voltam én is sűrűbb gyerek,úgy 10 éve.
óóó még kiscsikó voltam 32-33 lehettem
Tényleg mennyi idős voltál itt?
óóóó itt még nagyon kis szép gyerek voltam csak 100kg
Na mi van? Irígy vagy a kis polszki lámpára mi?
Nicsak mit találtam!
Az én gépem is elmúlt 25 éves,és nagyon jól működik. Nem cserélném le semmiképp.
Így igaz nagy fehér főnök!
Digit. óra szerint 37000 van benne,de a fékkopás attol függ ki hogy használja,a haverom alig használja a hátsót,én meg talán többet mint az elsőt/ mondjuk ez a frére vonatkozik/majd meglátom milyenek az uj betéték,már sütöget a napovska,ebéd után indul a" reptetés"
Mindig röhögök amikor 30ezer felett mindenki húzza a száját!
Több SV-DL -t ismertem akik bőven100.000felett mentek, és mennek a mai napig is. Semmit nem kellett javítani, csak a kopó dolgokat kell cserélni azt jónapot.
Ezek a linkelt motorok is ékes bizonyítékai hogy rendkívül jó technikák ezek, nem kell elkótyavetyélni a gépeket, mert "jujj vanmárbenne 34000!"
És milyen érdekes , a Németeknél nem ciki ha valaki ilyen régebbi masinával kavar és nem ül fel a fogyasztói hisztinek! "Kijött a fél kilóval könnyebb , 3 lóerővel erősebb! "
Ott ami jó azt megbecsülik. Jaa...hogy nem ez az egyetlen faroktoldó ? Ja, hogy van egzisztencia, van gazdaság?
De ne politizáljunk....
Jók ezek a masinák és kész!
Ezek lengyelek - lehet, lejártak a tengerre fürdeni Krakkóból.
A fék attól nem fog rosszabbul, hogy kevesebb van a betéten, meg hogy kintebb van a dugó Esetleg ha meg van égve a betét, de akkor a fékfolyadékot is ki kéne cserélned, kell bele vagy fél deci.
Az is lehet, eleve nem tud blokkolóra fékezni, nem ismerem a típust.

Elvileg hány km van benne, mert egy lekopott háccsó betét egy sportmotoron sokat elárulhat...
Ha neked jó,akkor ez a tuti.

Csak egy ötlet volt. Bizony a külföldieket is küldik rendesen,a videókból ez következik. Lehet Neked van igazad.