Digit. óra szerint 37000 van benne,de a fékkopás attol függ ki hogy használja,a haverom alig használja a hátsót,én meg talán többet mint az elsőt/ mondjuk ez a frére vonatkozik/majd meglátom milyenek az uj betéték,már sütöget a napovska,ebéd után indul a" reptetés"
Mindig röhögök amikor 30ezer felett mindenki húzza a száját!
Több SV-DL -t ismertem akik bőven100.000felett mentek, és mennek a mai napig is. Semmit nem kellett javítani, csak a kopó dolgokat kell cserélni azt jónapot.
Ezek a linkelt motorok is ékes bizonyítékai hogy rendkívül jó technikák ezek, nem kell elkótyavetyélni a gépeket, mert "jujj vanmárbenne 34000!"
És milyen érdekes , a Németeknél nem ciki ha valaki ilyen régebbi masinával kavar és nem ül fel a fogyasztói hisztinek! "Kijött a fél kilóval könnyebb , 3 lóerővel erősebb! "
Ott ami jó azt megbecsülik. Jaa...hogy nem ez az egyetlen faroktoldó ? Ja, hogy van egzisztencia, van gazdaság?
De ne politizáljunk....
Jók ezek a masinák és kész!
A fék attól nem fog rosszabbul, hogy kevesebb van a betéten, meg hogy kintebb van a dugó Esetleg ha meg van égve a betét, de akkor a fékfolyadékot is ki kéne cserélned, kell bele vagy fél deci.
Az is lehet, eleve nem tud blokkolóra fékezni, nem ismerem a típust.
Elvileg hány km van benne, mert egy lekopott háccsó betét egy sportmotoron sokat elárulhat...
Több SV-DL -t ismertem akik bőven100.000felett mentek, és mennek a mai napig is. Semmit nem kellett javítani, csak a kopó dolgokat kell cserélni azt jónapot.
Ezek a linkelt motorok is ékes bizonyítékai hogy rendkívül jó technikák ezek, nem kell elkótyavetyélni a gépeket, mert "jujj vanmárbenne 34000!"
És milyen érdekes , a Németeknél nem ciki ha valaki ilyen régebbi masinával kavar és nem ül fel a fogyasztói hisztinek! "Kijött a fél kilóval könnyebb , 3 lóerővel erősebb! "
Ott ami jó azt megbecsülik. Jaa...hogy nem ez az egyetlen faroktoldó ? Ja, hogy van egzisztencia, van gazdaság?
De ne politizáljunk....
Jók ezek a masinák és kész!
Az is lehet, eleve nem tud blokkolóra fékezni, nem ismerem a típust.
Elvileg hány km van benne, mert egy lekopott háccsó betét egy sportmotoron sokat elárulhat...
Csak egy ötlet volt. Bizony a külföldieket is küldik rendesen,a videókból ez következik. Lehet Neked van igazad.