Sziasztok! Ábrus, Te mint régi motoros...
a benzin álltában mennyit bír ki a tankba benne?
márciusban volt színig töltve az FZR, de azóta egy métert se ment. Indul, akkura vigyázok, 2 havonta 10 perc pöfögésre be is indítom, egyenlőre okés, de 10 liter benzint se akarok meghótatni, mert csak 4 rongy vagymi... nameg a köv. szezont (ha addigra rendbe jövök ) nem akarom szerelővel meg karbi pucolással kezdeni, mert megdöglött a benzin benne, oszt öszetaknyosodott.
Segített köszi.
A mostani nyári szellős nadrágom egy már megszűnt boltban vettem (a Csepel művek területén volt, nem emlékszem a nevére) erősen akciózva 9e-ért de ezzel is az a baj hogy szerintem először simán beleégne a bőrömbe aztán azzal együtt csontig csiszolná az aszfalt.
A farmert azért kérdeztem mert esésnél a "sima" utcai farmer nem sokat ér de ha ez erősebb akkor akár még jó is lehet.
A legalsó fekete az nagyon szellős, de már csak pár db van belőle. Nem is nagyon fogjuk utánrendelni, mert S..X ...szóval egy Magyar nagy cég trméke. Nem rossz, de azért nem is jó! Az anyaga elég műanyagos. Ez a szellőzés szempontjából nézve nem lenne baj, mert tényleg korrektül átszellőzik, de ha Isten oltalmazzon esetleg esel, akkor ez a szintetikus mocsok bizony komoly fejtörés elé állítja a sebészeidet. A farmer az farmer . A Corduránál talán nem erősebb. Nincs benne az a kevlárnak hazudott mackónadrág anyag ami szerintem ló---t sem ér, maximum elhiteti a vásárlóval hogy érdemes 20000-el többet kiadnia. A szellőzés oldaláról nézve a farmer sokkal jobb mint a Cordura, ellenben az esésnél a Cordura talán tovább tart.
A farmereinkben is, illetve a Cordura nacik egy részében is CE minősített ún. "kemény" protektor dolgozik.
Remélem segített a leírás valamicskét.
Én fogom hogy mire értetted. (már alapjárattól húz mint a barom)
Más.
A protektoros farmernaci mennyire "erős" egy átlag cordurához képest ha megfekszek? És mennyire szellős nyáron a legalsó feketéhez képest? (látom árban egyformák)
Ebben igazad van, nekem is volt már 140Nm-es masinám, de azt el kell mondanom önmagam védelmében hogy amikor száguldozni akartam és érdekelt hogy mi van 240-280 felett akkor GSX-R-el futkároztam. Ma úgy vagyok hogy részemről a lőtéri kivert kutyát sem érdekli a tartósan kétszáz feletti tempó. Számomra a nyomatékból való kanyargás az ami az elsődleges, és az alacsony fordulat. Ebben pedig a Bandit jó, és még csak nem is nevezném vérszegénynek sem
Értjük mi kollega ,de itt azért a banda nagyobb része jóval 100 Le feletti motorokkal jár,úgyhogy ezt a " bődületes erőt" azért nem kell ennyire felfujni / 98 LE 108 Nm/ 230-40-nél vége van a gépnek,a gold-wing meg 170-180 Nm-t tol azt még se bődületesen erős,amire te gondolsz az az erő 170-180 Le és 140-150 Nm-nél kezdődik
Nekem fontos hogy ne ordítson a dob. Szeretem a nyugalmat. Volt hangos motorom is anno, kinőttem.
Ausztriában (kedvenc kanyargásaim) amúgy is ölnek érte. Cserébe a csendért mindenütt nagyon kedvesek a motorosokkal. Ott nem ellenség aki két keréken ül!
a benzin álltában mennyit bír ki a tankba benne?
márciusban volt színig töltve az FZR, de azóta egy métert se ment. Indul, akkura vigyázok, 2 havonta 10 perc pöfögésre be is indítom, egyenlőre okés, de 10 liter benzint se akarok meghótatni, mert csak 4 rongy vagymi... nameg a köv. szezont (ha addigra rendbe jövök
A mostani nyári szellős nadrágom egy már megszűnt boltban vettem (a Csepel művek területén volt, nem emlékszem a nevére) erősen akciózva 9e-ért de ezzel is az a baj hogy szerintem először simán beleégne a bőrömbe aztán azzal együtt csontig csiszolná az aszfalt.
A farmert azért kérdeztem mert esésnél a "sima" utcai farmer nem sokat ér de ha ez erősebb akkor akár még jó is lehet.
A farmereinkben is, illetve a Cordura nacik egy részében is CE minősített ún. "kemény" protektor dolgozik.
Remélem segített a leírás valamicskét.
Más.
A protektoros farmernaci mennyire "erős" egy átlag cordurához képest ha megfekszek? És mennyire szellős nyáron a legalsó feketéhez képest? (látom árban egyformák)
nehogymegsértőggy
Télleg kevés volt belőle, és drágább is volt.
Ausztriában (kedvenc kanyargásaim) amúgy is ölnek érte. Cserébe a csendért mindenütt nagyon kedvesek a motorosokkal. Ott nem ellenség aki két keréken ül!