Jó de ennek ismerem az előéetét,1 gazdás aki vigyázott rá,itt javíttatta szereltette nálunk ahova én is vittem,a behozottakrol meg nem tudunk semmit az 50000 csak megér ennyit
vazze most jöttem az okmányirodából átírattam a busát azt hittem letérdeplek az áraktol illeték 83850 Ft / 650 Ft/kw a 3 évnél fiatalabbaknál 850 ft/kw /forgalmi 12000 Ft + eredet vizsg. 17000 Ft Össz..113 000 Ft azt a rohadt rablo világot
Ez tök olyan mint az enyém volt,annak is ki volt emelve az ülése,a hátsó váznyulványhoz be volt téve 1 közdarab,marha jól néz ki / olyan mint a mai sportgépek/,de nagyon kényelmetlen,egyből kiszereltem,még mindig megvan ha valakit érdekel eladó.
Good Morning Uraim!Megejtettem most egy hátsófékbetétcserét a busánál rém egyszerű csak az a legrosszabb hogy alul van,alá kell hasalni azt lámpázni,amugy ugy ment minden mint a karikicsapás,biztosítok tartotengely mind szerelhető könnyedén,semmi nem volt összerohadva,a betétek hajszál hílyán vason voltak,szerintem a duggattyuk végálláson,azt csodálkoztam hogy alig fog,most kiváncsi leszek rá! 7000 Ft a 2 db betét házhoz szállítva!
Hali gali.
Szép estét mindenkinek.
Vettem 5 évet állt 600-st, a tank tele volt szuperrel.
A karbi meg : szinte ujra kel a fuvókákat furni,ugy beszáradtak..
15 liter van olcsón ::::::::::::
Tetszik.
azért van benne rendesen km!
Szép estét mindenkinek.
Vettem 5 évet állt 600-st, a tank tele volt szuperrel.
A karbi meg : szinte ujra kel a fuvókákat furni,ugy beszáradtak..
15 liter van olcsón ::::::::::::
az enyémhez még tegyél hozzá egy 0-t...