Jaaa! így már értem!Nekünk is kellenének szponzorok a motorozásunkhoz,pl. rámatricáznám a motorra hogy Electrolux,be is megyek a gyárba megkérdezem mennyi lóvét adnának érte!
Nos én véletlenül tudom hogy idejük azért volt rá mert egyetemisták, a költségek nagy részét pedig szponzorpénzből szedték össze. A srác pl Paksi így sikerült az atomerőműtől is szerezni némi támogatást.
Hihetetlennek tűnhet de mivel elég egyszerű körülmények között utaznak így közel sincs olyan nagy költsége mint elsőre gondolnánk.
Az ő esetükben pl szó sem volt feltűnési viszketegségről,ők egyszerűen azért csinálják így mert így igazából kihívás ezt teljesíteni és őket ez vonzza,nem az hogy hogyan tudnak leutazni akárhányezer km-t kényelmesen.
Haverom elég jól ismeri őket (annyira hogy a londoni start előtt pár nappal fordult egy kört a Pancsival de megborult a felkészített géppel valahol Paks határában így kissé kapkodni kellett a srácoknak a helyreállítással )
Én ezeket a fazonokat sose értettem!Hónapokig bukdácsolnak az utakon /nem dolgoznak ezek?,mennyi szabijuk van? ki fedezi az utazás költségeit,szállás ,kaja,üzemanyag stb.../már csak azért is valami öreg géppel hogy feltünjünk stb... Miből élnek ezek?
Kössz!48000 pénz,ilyen apróságokkal nem foglalkozunk az okm. irod. is azt mondta a nő régen állított már ki ekkora csekket / 83850 Ft/mondom neki hát azért autóba nem olyan nagy teljesítmény ez,azt mondja kicsiket vesznek csak mostanában Most jöttem a Mátrából,felgurultam Házáig , tiszta száraz aszfalt süt a nap 12 fok van motorosnak se híre se hamva,a sólyomteljesen más kat. a fréhez képest ,nyomatékből elmegy végig,berakom 3. ba azt kész szépen lehet felfelé kanyarogni,ha kicsit keménykedni akarok akkor visszadobom 2. ba
Kamionos haverom felvetette hogy kéne nyomni egy túrát ausviccba tavasszal a Pannoniás haverjával. Mivel a GSX-szel nem lenne kihívás tartani az oldalkocsis Pancsi 60-as tempóját így az YBR 125-tel menne. Nem is lenne rossz csak a Gulliver nem tudom hogy meddig bírná.
De az annyi szép helyre is akarok menni.
Basszus elszundítottam 1 órácskát.
Hihetetlennek tűnhet de mivel elég egyszerű körülmények között utaznak így közel sincs olyan nagy költsége mint elsőre gondolnánk.
Az ő esetükben pl szó sem volt feltűnési viszketegségről,ők egyszerűen azért csinálják így mert így igazából kihívás ezt teljesíteni és őket ez vonzza,nem az hogy hogyan tudnak leutazni akárhányezer km-t kényelmesen.
Haverom elég jól ismeri őket (annyira hogy a londoni start előtt pár nappal fordult egy kört a Pancsival de megborult a felkészített géppel valahol Paks határában így kissé kapkodni kellett a srácoknak a helyreállítással
Elvoltam a Vicusért.