Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm
én ezt idén 2x is eljátszottam,pontosabban 3x,de az asszonyé csak 78000 volt
Szép vasad van "Kislány".
Nézegettem a videókat,hát nem lusta mocik ezek sem. A naked simán ügy megy 250-ig mint egy villanymotor
Én is mennék meglátogatnám nagyapám emlékművét
Amennyiből ez hazajön annyiért van már itthon is.
Nem tudom de még ott sem voltam. (ez csak ilyen megyek-körülnézek túra lenne)
De az annyi szép helyre is akarok menni.
Lehetett is látni őket.
igazi motoros idő volt felétek!
18 fok volt egész nap szép idő. Most esik az eső.

Basszus elszundítottam 1 órácskát.
Mér akarsz te pont oda menni? annyi szép hely van a világon...
Hát ha felvállalsz mellé valami szokatlan de pozitív dolgot ami érdekes lehet és felkelti a figyelmet akkor valószínűleg adnának.
Jaaa! így már értem!Nekünk is kellenének szponzorok a motorozásunkhoz,pl. rámatricáznám a motorra hogy Electrolux,be is megyek a gyárba megkérdezem mennyi lóvét adnának érte!
Nos én véletlenül tudom hogy idejük azért volt rá mert egyetemisták, a költségek nagy részét pedig szponzorpénzből szedték össze. A srác pl Paksi így sikerült az atomerőműtől is szerezni némi támogatást.
Hihetetlennek tűnhet de mivel elég egyszerű körülmények között utaznak így közel sincs olyan nagy költsége mint elsőre gondolnánk.
Az ő esetükben pl szó sem volt feltűnési viszketegségről,ők egyszerűen azért csinálják így mert így igazából kihívás ezt teljesíteni és őket ez vonzza,nem az hogy hogyan tudnak leutazni akárhányezer km-t kényelmesen.
Haverom elég jól ismeri őket (annyira hogy a londoni start előtt pár nappal fordult egy kört a Pancsival de megborult a felkészített géppel valahol Paks határában így kissé kapkodni kellett a srácoknak a helyreállítással )
Én ezeket a fazonokat sose értettem!Hónapokig bukdácsolnak az utakon /nem dolgoznak ezek?,mennyi szabijuk van? ki fedezi az utazás költségeit,szállás ,kaja,üzemanyag stb.../már csak azért is valami öreg géppel hogy feltünjünk stb... Miből élnek ezek?
Kössz!48000 pénz,ilyen apróságokkal nem foglalkozunk az okm. irod. is azt mondta a nő régen állított már ki ekkora csekket / 83850 Ft/mondom neki hát azért autóba nem olyan nagy teljesítmény ez,azt mondja kicsiket vesznek csak mostanában Most jöttem a Mátrából,felgurultam Házáig , tiszta száraz aszfalt süt a nap 12 fok van motorosnak se híre se hamva,a sólyomteljesen más kat. a fréhez képest ,nyomatékből elmegy végig,berakom 3. ba azt kész szépen lehet felfelé kanyarogni,ha kicsit keménykedni akarok akkor visszadobom 2. ba
Kamionos haverom felvetette hogy kéne nyomni egy túrát ausviccba tavasszal a Pannoniás haverjával. Mivel a GSX-szel nem lenne kihívás tartani az oldalkocsis Pancsi 60-as tempóját így az YBR 125-tel menne. Nem is lenne rossz csak a Gulliver nem tudom hogy meddig bírná.
Rólad fel sem tételezném mert rendes embernek tűnsz. (a nagybmws időszakot meg fedje jótékony homály )
Nem kokszoltam semmit,ez 12 év munkája. De komolyan. Itt már nem is voltam olyan durva,korábban 122kg voltam,itt csak 110.

Elvoltam a Vicusért.
Én is láttam de ennek nem tulajdonítottam sportértéket. Aminek volt azt meg mind beszedtem már.
csak mert régóta jáccontunk má ilyent