hát, nemtudom... mostanában jártam kereskedésekben. kicsi pnznér olyan hulladékokat akarnak adni 200-ér, hogy
mindenesetre, ha 100-ér eladó, akkor légyszi itt szólj először a fórumon.
Azért gondoltam mert 100-150e körül hegyekben áll az ilyesmi korú vagy fiatalabb autó,bár tény hogy állapotra nem hinném hogy ilyenek de ez max. az eladhatóságát javítja.
a 4 jó állapotú gumiért kaphatnák felnivel olyan 18-at. 1-2 alkatrészt azonnal átvennének tőlem belőle ismerősömék az olyan 15 rongy. egy 10-esért tudnánk megoldani a kivonást, és 50 Ft környékén megy most a vashulladék, tehát ha nem adjuk el, mert szétkapjuk is ér 60-at.
akkor ócsón fogod adni...
a golf reális eladási árat 65 környékére lőttünk.
50-et már most adnának érte, de meghirdettem, hátha kicsit drágábban elmenne.
igazából az öcsémé a kocsi, de a Corollával jár már, úgyhogy ez csak útban van, éshát el kellene még pattintani január 1 előtt, hogy ne kelljen teljesítmény adót fizetni rá.
Basszus! Hihetetlen mennyit romlott a szemem. Nem azért írok faszságokat mert sík hülye vagyok,hanem mert már nem látok rendesen,és mellé ütőgetem a billentyűt.
én lindab hullámlemezhez / 1,8; 2 m mmagas/volt ahol csak 50×50×2-est raktam 2 méterenként,azt azok is állnak / a tulaj akarta sporolás címén,valahonnan lopták szerintem / tavaj csináltam 95 m-t az idén 65-öt
mindenesetre, ha 100-ér eladó, akkor légyszi itt szólj először a fórumon.
a golf reális eladási árat 65 környékére lőttünk.
50-et már most adnának érte, de meghirdettem, hátha kicsit drágábban elmenne.
igazából az öcsémé a kocsi, de a Corollával jár már, úgyhogy ez csak útban van, éshát el kellene még pattintani január 1 előtt, hogy ne kelljen teljesítmény adót fizetni rá.
Űgy hogy Gyulám,nem jól tudod.
http://www.drfoerster.hu/produ...
Ma felhív Pupu, aszongya szóljak má' a lovászlányoknak hogy csináljanak a krémjükkel amit akarnak...
MIVA'?
jaaajannyiradeannyira