Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van 1 haverom, pont ilyen pusztulattal jár ő is, mekkérdem holnap, kell-e neki alkatrésznek. A 2-ből talán egy üzemképest ki lehet hozni.
Ez olyan, mint vudiellen a dohányzás leszokásról: "nem tudom, mért mondják, hogy nehéz, nekem már vagy 40x sikerült"
Az Egri Bikavérbe meg má bele se merek gondolni
hát, nemtudom... mostanában jártam kereskedésekben. kicsi pnznér olyan hulladékokat akarnak adni 200-ér, hogy
mindenesetre, ha 100-ér eladó, akkor légyszi itt szólj először a fórumon.
Azért gondoltam mert 100-150e körül hegyekben áll az ilyesmi korú vagy fiatalabb autó,bár tény hogy állapotra nem hinném hogy ilyenek de ez max. az eladhatóságát javítja.
a 4 jó állapotú gumiért kaphatnák felnivel olyan 18-at. 1-2 alkatrészt azonnal átvennének tőlem belőle ismerősömék az olyan 15 rongy. egy 10-esért tudnánk megoldani a kivonást, és 50 Ft környékén megy most a vashulladék, tehát ha nem adjuk el, mert szétkapjuk is ér 60-at.
akkor ócsón fogod adni...
a golf reális eladási árat 65 környékére lőttünk.
50-et már most adnának érte, de meghirdettem, hátha kicsit drágábban elmenne.
igazából az öcsémé a kocsi, de a Corollával jár már, úgyhogy ez csak útban van, éshát el kellene még pattintani január 1 előtt, hogy ne kelljen teljesítmény adót fizetni rá.
Hááát, én 100e-ért gondoltam adni a rönót ha eladás lenne a vége.
Asszonyt ugyanilyennel nyomatják Pécsen.
erre nem gondoltam.
Én elhiszem Sanyi,de ezek után hogy veszed rá Puput hogy magára kenje? .
Basszus! Hihetetlen mennyit romlott a szemem. Nem azért írok faszságokat mert sík hülye vagyok,hanem mert már nem látok rendesen,és mellé ütőgetem a billentyűt.
A sárkány tapasz meg sárkányból van?
Egyébként Németo.-ban versenylovakra kenték,és utána figyelték meg jótékony hatásást az emberen is. Linkeltem itt délelőtt,őtt le is írták.

Űgy hogy Gyulám,nem jól tudod.
bezonyigen
Sokan nem ismerik,pedig jó portéka.
Végülis ez a neve,még ha sok köze nincs is a lovakhoz. . .
http://www.drfoerster.hu/produ...
az darált lóból van
én lindab hullámlemezhez / 1,8; 2 m mmagas/volt ahol csak 50×50×2-est raktam 2 méterenként,azt azok is állnak / a tulaj akarta sporolás címén,valahonnan lopták szerintem / tavaj csináltam 95 m-t az idén 65-öt
Miért hiszi mindenki azt hogy a lóbalzsamot lóra kell kenni?

Ma felhív Pupu, aszongya szóljak má' a lovászlányoknak hogy csináljanak a krémjükkel amit akarnak...
MIVA'?

jaaajannyiradeannyira

Dehogy,csak onnan ismerem ezt. .