Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs annyi,1 év,diéta,heti 3x1 őra gyúrás,4x30 perc kardió
végigcsináltam már 2x
3 év,sanyargatás nélkül.
inkább kifizetek 100.000-et,az könnyen megy
Hát az dobna annyit menetben, mint a PC
Kutyához hasonlítasz, kösz, Gyulám...

De különben az, dysplasia, születési rendellenesség, ma is gyakori, de manapság csecsemőkorban javítják, az én időmben még nem volt olyan jó a módszer, a Pavlik-kengyel még nem volt elterjedt.
Mondtam én hohy jó idő lesz.
Nem dőlt ki. ez teli kerítés, 34m2 felület.
Most jöttem meg, gurultam ugy 180 km-t egy seggel király volt,az idő is jó
fórummosoknak kedvezményt adok.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_ii/volkswagen_golf_ii
_1.6_cl_golf_cl_1.6_d-6395076
Nekem se jó,elírtam.
Dysplasia,a német juhászoknál is gyakori rendellenesség.
Nem se jó a gerincem,serdülőkorban hirtelen nőttem,a hátizmaim viszont nem nem nőttek elég gyorsan és összehúzták a gerincem.(nem tudom hogy hívják).Szép S-kanyar van a gerincemben,és szinte mindig fáj,de már hozzászoktam,illetve háziorvossal írattam(azért vele mert az ortopéd dokim már rég meghalt) Dr. Szántó féle reuma kenőcsöt,kemény 364 pénz,és kétszer jobb a lóbalzsamnál.
nálam le kellene dobni egy 40-est magamról nálad meg bünetés,hogy nem engedted el a rendelésemnél a posta költséget
A sok állva sexelés,ilyen idős korban ekkora súlyú izomtónusokkal amik Neked vannak csak hátonfekve próbálkozzál
Biztos elég akármilyen szélvihar esetén,még teli kerítést is megtartana.
Engem egy ilyesmivel kezeltek, csak az orosz volt, 20 éves, és 9V elemmel ment. Megtévesztésig olyan volt, mint egy elektromos fogkefe. Rohadtul hatékony, bementem bicegve, 5 percig nyomatta, fájdalom, mintha elfújták volna. Ezt megcsinálta 2 és 4 nap múlva, és az évnyi szenvedésemnek vége volt. Ez a nemsemmi...

Szívesen okoskodnék valamit a hátfájás témában, de sajnos nekem is szokott lenni, és azon túl hogy a vajákosasszony fekete kakast áldoz krétakörben, nem tudok mást megoldásként.
Ez az akupunktúrás csodaszaki érdekelne. Néha nem bírok felállni sem.
Időt kell rá szánni, napokig kell járni, és nem terhelni. El kell múlni a gyulladásnak Vagy az alant javasolt módszer, keress rá.
Voltam thermálba. Addig jó amíg bent ülök, de záráskor haza zavartak.
Különben értek hozzá mert nekem is volt hasonló. Diszpázia, az egy rendellenesség, a combcsont nem a csapágyfészekben forog, hanem mozog fel-le. Rohadtul tud fájni.
Kezdtük krém, majd melegvíz, majd gyógyszer, végül szteroid injekció direktbe bele. Egy évig nyűglődtem vele, mindig fájt, hol kicsit, hol nagyon.
Aztán egy elektro akupunktúrás doki kikezelte 5 nap alatt, egy PC javításért cserébe Azóta se fájt 1x sem.
Kriszti hozott Fortedol krémet 40g. Azt mondta a patikus, hogy egy-egybe keverjük lóbalzsammal és egy alkalommal a fele krémet rá kell kenni. Egyébként mindegyik krémnek ugyan az a hatóanyaga, csak az egyik drágább másik olcsóbb.
nekem is,nem is mentem dolgozni,az asszonyt küldtem el az orvoshoz izomlazítóért...kár,pedig kurva szép idő van,kanyarogtam volna egyet