Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ha meg tényleg kemény gépet akarnék venni akkor az a ZX12 lenne. (mint zsoltié)
Hát az én esetemben az van hogy nekem nem tetszik a Hayabusa olvadtfagyi idomzata, az erő meg nem érdekel mert nekem az XX 150 lova is bőven sok. Évente max. ha egyszer hajtanám meg.
Kinőttem már a teljesítmény mániából.
Csákó nem nagyon pislogott.....
http://www.youtube.com/watch?f...
jaja,hát rosszul nem megy:-)
Futoművileg mindenki jobbnak mondja mint az xx/én csak 10 km-t mentem az xx-el/és akkor még nem beszéltünk az ERŐRŐL!
szia!

én is mentem már busával,de csak az fzr után jó neki a féke meg a futóműve
A legjobb futóműve az SP2-nek van,a legjobb féke meg az enyémnek
Egy kört mentem a quaddal még délelőtt,már latyakos volt,100 m után már nyakig saras lettem ,kell egy kis fagy még.
Karburátor és blokktömítés hiba mindent magába foglal,kopott gyűrűktöl a rossz hengerfejig mindent.Ha csak kis hibája volna megcsinálná és adná 500.ért!
Üdv Mindenki!
Én mikor vettem az enyémet 2 emberrel beszéltem,akik mindketten a busát választották,az xx helyett vagy adták el az xx-et mert busát vettek!
Hóláncot vigyé
Mentünk Pécsre.
Én alapítottam ezt a szövetséget és másik reg.-gel van még egy váram így már ketten vagyunk benne. Szerinted ujjat merne húzni valaki az arabokkal?
Hogy tetszik a zászlóm?
mé nem gódving
alkaida
7:28 a hivatalos világrekordom a 7:08 a nemhivatalos mert az racing gumival volt
Magad osztod be? pedig én úgy tudtam, nős vagy...
Lehet attól hogy reggel ha kinéz az ablakon akkor esetleg egy Tigris lövegtornyát látná a garázs helyén.
Nem tudom neked mennyi van és hogy mi a sok, de tiszta szerencse hogy a sajátomat magam osztom be.
mert, mitől félsz?

de mindegy ha téged nem érdekel hogy esetleg ismerősökkel játszhatsz akkor engem sem