Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kínai gyerek bike,ugyanaz az importőre aki a quadokat is árulja.Van terepes meg sportmotorban is.
Eredeti kínai blokkos 125cc kis fostalicska de a forma az teccik
szerintem a magyar okmány a kamu.
jó reggelt
Valamiért olcsónak találom !
Nem hinném.
Láttam már ilyen egyhengeres boxert amcsi kismotorban.
Ez kamu szerintetek ? .
http://www.kepesmotor.hu/brand...
viszed a gyereket meg asszony motorral magaddal
Majd valahogy megpróbálok megoldást találni.
Egyszerre a kettő bajos... Szerintem. A motorozás idejét simán elviszi a gyerek :-)
Jelenleg nekünk sincs egyik sem de jövőre van tervezve mind a kettő.
szerintem már 2 éve nincs Van helyette egy fél éves gyerek
Motor van?
Slácok, boccs, hogy ide pakolgatom a képeket, de a mailcím, amire küldenem kéne a képeket megtelt De azért nézegessétek, hátha nem kell neki és akkor viheti más a karácsonyi ajándéknak valót.
Szasztok
ThomasDEB ...de tényleg nem érdekel. Van, hogy belépek, oszt csata közbe alt tab, és arra megyek vissza 10 perc után, hogy már az öszzes ellensegg eengem keres, mer egyedül maradtam :-)
Öregek?
Öreg egy FZR huszonévesen de nálam egy 10 év körüli gép még újnak számít. (bár az is tény hogy az utóbbi 6-8 év terméséből egyikre sem vágynék,abszolút nem tetszenek)
Na ezekre a vadállatokra / 185 LE 200 kg/ már ember kell,durva a teljesítményleadásuk,főleg a kawáé,abs meg kipörgésgátlóval oké,de ezek nélkül nagyon szokni kéne a technikát,meg ezek ténleg ilyen 100-200 km-es rohangálásokra valók,nem utassal turázni.
Még ha kocsiba ülsz azt is meghajtod / multkor valami céges verdát zavartál 180-nal /azért nem csak egyszer lenne az megzavarva 1 évben,jó nem a 300-at értem alatta,hanem rövidebb kigyorsításokat,de persze kinek mi tetszik az változó,nekem az xx nem tetszet a trapéz elsőlámpával,semmitmondó külső,tucatmotor,a zx12 is sokkal jobban néz ki nála.
nem rossz motorok azok se,de öregek már...
van fenn a grandemoto-n egy 2007-es zx10r,1,3-ért....na azt nagyon csipáznám
mondjuk ezt a monster matrica mániát sosem tudtam megérteni...
Biztos telemenne a gatyám hátul amugy látszik hogy ovatosan megy cruthlow!
Szárazak az utak.