Nekem ilyen gravírozós akármim van sok minden kieggel és nagyon faszán martam ki vele a lengővillát 17ről 20mm re 50000/min max fordulat szabályozható szal faszányos
Persze mert én is úgy voltam vele hogy milyen állat lenne ha nem kéne mindig könyörögni az esztergályosnak hogy csináljon már meg nekem ezt-azt. (akkoriban még elég sokat szerelgettem itthon)
Nem tudok esztergálni de az alap dolgokba simán belejöttem volna.(bár ha megvettem volna akkor meg majd marógépet akartam volna)
Amúgy tök jó hely egy ilyen újrahasznosító-átvevő telep, akármeddig ellenék kint
Láttam 4 egyforma konténert (2*2*2m), tele dobozokkal, belenéztem: a Legrand prémium szériás kapcsolói, dugaljai, minden, gyári, bontatlan 10es csomagokban, bezúzásra vár - gyártmány vonal váltás miatt... darabja a boltban kb. 3000 Ft.
Nagy itten a jólét, ahol így lehet pazarolni...
Én annak idején akciósan vehettem volna egy felújított EAN350-es padot 150e-ért a szomszéd kisöregtől de aztán rájöttem hogy csak a tudatalattim kívánja hogy legyen egy a garázsban így mégsem vettem meg.
áááá, annál sokkal többet ér... csak láttam ott a kupacban, és felismertem, hogy ez egy DC motor, jó nagy, és már hoztam is
Itthon néztem, hogy mennyiért megy az íbéjen
175V/13A, 2,2kW, és folyamatosan lehet szabályozni a fordulatot 0-3000 közt, közel állandó (qrva nagy) nyomatékkal. Egy Trabi méretű autót simán vinne, 60Nm körüli a nyomatéka. Lehet, felteszem a Vaterára, mert van még1, azt is elhozom a jövő 7en.
Cool a verda
Ha vennék, én is max. egy ilyen kicsit. A legtöbbx nem kell ennél nagyobb. Amit a praktikerben árulnak vaseszterga, az 1 fos, és az is 100 péz
csak ilyen kicsik ritkán vannak gépműhelyekben-gyárakban, és én olyan helyekről tudnék hamarabb szerezni. Ma hoztam egy pont ilyet haza, annyi volt az ára, hogy nekem kellett kicipelni a bejáróig, a haver meg röhögött 24kg volt.
Még régen vettük itt nem messze egy faszitól. Ő csinálta, esztergályos volt aztán megöregedett nem kellett neki és eladta 15ért. Annyit megért. Mindjárt leszaladok a pinyóba lövök egy képet...
Van padod? Milyen? Képet Én is mindig szerettem volna, bár igazából nem kell, helyen sincs, azért nem vettem (többx tudtam volna már venni kilóra, de még úgy is 30-40 eFt)
http://exeypanteleev.com/
Nem tudok esztergálni de az alap dolgokba simán belejöttem volna.(bár ha megvettem volna akkor meg majd marógépet akartam volna)
Láttam 4 egyforma konténert (2*2*2m), tele dobozokkal, belenéztem: a Legrand prémium szériás kapcsolói, dugaljai, minden, gyári, bontatlan 10es csomagokban, bezúzásra vár - gyártmány vonal váltás miatt... darabja a boltban kb. 3000 Ft.
Nagy itten a jólét, ahol így lehet pazarolni...
Én annak idején akciósan vehettem volna egy felújított EAN350-es padot 150e-ért a szomszéd kisöregtől de aztán rájöttem hogy csak a tudatalattim kívánja hogy legyen egy a garázsban így mégsem vettem meg.
Itthon néztem, hogy mennyiért megy az íbéjen
175V/13A, 2,2kW, és folyamatosan lehet szabályozni a fordulatot 0-3000 közt, közel állandó (qrva nagy) nyomatékkal. Egy Trabi méretű autót simán vinne, 60Nm körüli a nyomatéka. Lehet, felteszem a Vaterára, mert van még1, azt is elhozom a jövő 7en.
Ha vennék, én is max. egy ilyen kicsit. A legtöbbx nem kell ennél nagyobb. Amit a praktikerben árulnak vaseszterga, az 1 fos, és az is 100 péz
csak ilyen kicsik ritkán vannak gépműhelyekben-gyárakban, és én olyan helyekről tudnék hamarabb szerezni. Ma hoztam egy pont ilyet haza, annyi volt az ára, hogy nekem kellett kicipelni a bejáróig, a haver meg röhögött
http://www.tesztauto.hu/nagyvi...