Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen néven játszol?
De ilyen csak ez az egy.

A többi nyomi török lúzer.
Kapom is a meghívásokat mindenféle szedett-vedett klánba.
Ennyiért csak BUSÁT! Azon eleve állíthato az első teleszkop,meg gyárilag kormánylengésgátló is van rajta,a többiről ne is beszéljünk/ teljesitmény,FEELING! ,első fék,stb.../
Jó éjt!
Mennyiért?
Az biztos!
Zsotival beszéltem pár napja . Elvan mint mindig ........
Vicus imádná.link
Beköltözés megvot De mindig van valami aproság . Most speciel a klozet folyat . Előtte a Kazán nem akarta azt amit én szerettem vona . De ezek már apropok
Minden OK. Szerelgetem itthon a fosokat, várom a havat Gondolom a bunkerépítés befejeződött nálatok is
Majd tesztelem Amugy helyzet ?
Jöhettek bármikor Addigra remélem kész lesz
Január, február teljesen ráérek Lehet kitudom probálni ? Ha ráengedsz ülni még meglátogatunk de most Kocsival Felétek meg egyben Zsotika felé
A twingóba nagy hely van,legalábbis rlöl. Már vezettem,és kényelmesen elfértem benne.
Mondjuk ha te is beleülnél akkor rájönnél hogy bőven elférsz benne és Kinga is imádná.
Itt a környéken nyomulnak néhánnyal. Pl. a kamionos faszi szokta ilyennel tologatni a havat a telephelyén.
mondjuk Te elférsz benne
Lehet de nekem akkor is tetszik,cindi meg....... (mondjuk egy 1,4-es turbós blokkal lenne az igazi )
500 ban névre írva állt meg,120.000 km gyönyörű állapot jól felszerelt,
el ablakok, 4 lufi ,abs,új gumók,törésmentes,friss műszaki,egygazdás vezetett szervíz
Nem volt az sok.
Én mondtam neki h spórolni nem azzal tud ha fillérekér vesz meg olyat amire előbb utóbb a dupláját költi,és akkor is egy szar marad.
Szerintem alkalmi vétel volt inkább a maga kategóriájában
80%-ban már kész egy

Érdemes elolvasni. BMW 525 tds E-39 1999

Kéne ilyen állapotú ennyiért.
Mondjam azt hogy annak én se?
Tudom de felhívnám a figyelmed az első három szóra.
Belemegy a derékig érő vízbe a hülye liba és csodálkozik hogy leállt! Hát mit várt a hülye qrvája hogy átússza mint hattyú a Balatont? Aztán meg ott örül hogy kiköpdöste szegény Merci a vizet a hengereiből és újra működik. Ékszíjat az ilyen picsa nyakára aszt eladni az araboknak kecskét őrizni!