Ja, azt elfelejtettem, hogy neked a vara magas De akkor is, a GTR elavult, asszem 99-ig gyártották, meg őszintén, öregnek is néz ki (tudom, ez nem érdekel, de azé mégis )
Én valszeg mégis a béjemvé mellett maradnék de inkább egy K1300
Azért ehhez hozzá kell tenni hogy a verseny előtt jópár edzés van,az élmenők meg már 5-10-20 éve visszajárnak ide ,fejből ismerik a pályát ,,meg nem érdekli őket semmi.Valahol olvastam az egyik menővel riportot,valami angol,autoszerelőként dolgozik,lehetne már saját műhelye is,de nem érdekli,pénz,nem érdekli,azt hiszem családja is van de neki a TT az élete,kicsit őrültek,Hívták pályaversenyzőnek is nagy pénzért ,őt nem érdekli,ott kötöttségek vannak!
Összeépítés alatt van nem sürgős se nekem se a szerelő havernak de holnap akarom felhivni hogy hol tart,mindent megvettem hozzá,hengersor dugoval,heng. fej töm. exup bowden.
Még annyit: én sem tartottam semmire amíg meg nem néztem élőben és rá nem ültem. Persze az is lehet hogy ha még meglesz tavasszal és kipróbálom akkor azt mondom hogy ja kösz mégsem és mégis varadérót akarok egy sámlival. A béemvével meg az van amit te is mondasz: én is fosok tőle.
Én meg azt nem értem hogy mi a baj vele. (oké fogom hogy itt páran a második tinédzserkorukat élik és száguldoznak össze-vissza de én az elsőn már túl vagyok, a másodikat meg nem érzem hogy közeledne)
-eleve túragépnek tervezték
-baromi kényelmes az utasnak is
-gyári szélvédő és dobozrendszer
-kiváló szélvédelem
-125Le-ről visszafojtott 100Le-s vizes 16 szelepes blokk ami 200 felett megy
-6-os váltó overdrive-val és kardánnal
-középállvány
Hogy a formája régies? Engem nem zavar ha nem egy agyondizájnolt monsztermatricás szupersportizén kell ülnöm.(az zavarna ha azon kéne)
Azt sem gondolom hogy ennél többet akarnék kimotorozni bármilyen motorból: http://youtu.be/VxqFaKEG8eg
Én valszeg mégis a béjemvé mellett maradnék
-eleve túragépnek tervezték
-baromi kényelmes az utasnak is
-gyári szélvédő és dobozrendszer
-kiváló szélvédelem
-125Le-ről visszafojtott 100Le-s vizes 16 szelepes blokk ami 200 felett megy
-6-os váltó overdrive-val és kardánnal
-középállvány
Hogy a formája régies? Engem nem zavar ha nem egy agyondizájnolt monsztermatricás szupersportizén kell ülnöm.(az zavarna ha azon kéne)
Azt sem gondolom hogy ennél többet akarnék kimotorozni bármilyen motorból:
http://youtu.be/VxqFaKEG8eg