Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm barátom ez kedves tőled de túl messze laksz és nem járok arra. pedig veled is jó lenne összefutni.
Basszus! Ez viszont jó vétel lehet,ha a gépágy,főorsó,lakatszekrény rendben. Tényleg van hozzá minden.
az enyém ki van vonva illetve takarítás alatt van egy kicsit szétszedve folytatásra várva.
Lásd milyen jó vagyok hozzád, hozzánk eljöhetsz havat lapátolni
kár de majd akkor még beszélünk addig.

feltéve ha megadod a számod mert az is eltűnt.
örülj neki tudsz motorozni. Andi ma kihozta a motort és ment pár kört a stúdióba meg kint is
basszus erre sem fog esni.
Mennem kel fel pestre hétfőn de hogy be tudok e ugrani oda azt nem tudom motor nélkül nagyon szarul tudok közlekedni
de az ott nem olyan izgi.
Ádám láttad törölték a motoros ruhához a hszeket biztos nem tetszett amit mondtál
Nemá... Megint mi? És ilyen sokat?
okés báttya bár én nem leszek már akkor gépközelbe mert elviszik a gépet frissíteni de majd akkor vasárnap beszélek vele.

Te nem tudsz hétfőn bejönni az állatkertbe esetleg?jó lenne veled is találkozni!
Sanyiék kapnak mi nem kapunk
Garázsba gondoltam,a végébe pont beférne még egy 750-es csúcstávú gép is.
Csajszi majd holnap este lesz gépközelbe most mikin van kint s már lefeküdt mer korán kell holnap megy dolgozóba.
Te Sanyi és a Vicus mit szólna ha felvinnél egy ilyent a szobába?
Úgy legyen!
Na, Sanyinak is kell

Összefogunk, rendelhetünk az Alibabáról egy 6os packot kínából, kici, ócó
Hát pedig azzal már lehetne alkotni. Én egy E1N-t nézegettem sokáig,de sajna nem volt rá keret. 1x akkor is lesz egy jó kis padom.
Hú, pedig ez komoly. Jó lenne egy ilyen.... Egyébként jó szerszámért nem szabad sajnálni a pénzt. Kerül amibe kerül, egyszer élünk, sose halunk meg!
ja és hány órától lehet menni?
Király gép.