Ha van egy 70mm átmérőjű csapágy, akkor annak mekkora csapágyházat kell esztergányolni, hogy bele lehessen sajtolni ésszerű erővel, de ki se essen? Hány század? Vagy bízzam az esztergályosra, ő tudja?
És szólj ha a környéken vagytok, megmondom majd hogy hova kell jönni, mert mondom, beviszlek titeket, ne legyél bolond, ne fizess ha nem muszáj. Az kettőtöknek majdnem 6000 pénz. Vegyél belőle inkább ajándékot az asszonynak, úgyis nemsoká karácsony.
Nem érzem hiányát. (sokszor csak nézet mint az ökör aztán mivel gőze sem volt hogy miről van szó csak kinyögte hogy nincs)
Párszor voltam ott, telefonon világosan és érthetően elmondtam hogy mi kell. Azt mondta hogy van, erre mire odaértem kiderült hogy persze nem olyan.
Pl:
-XV 1000 önindító behúzótekercs? (a többi bontóban nem volt)
-Van!
-De ez olyan ami közvetlenül rajta van az önindítón! Az a nagy fényes mágnestekercs ami olyan mint az autók önindítóján van! Nem a sima kis mágneskapcsoló az ülés alatt!
-Van persze. Van itt egy XV 1000 blokk,még sok mindene megvan.
-És mennyi lenne?
-15e.
-Kompletten az egész önindító?
-Az úgy 55e.
-
-Jó,akkor csak a tekercs kell, megyek érte.
Odaérünk, letesz elénk egy olyan mágneskapcsolót mint az FZR-é.
-Ez?
-Hát az XV behúzótekercs.
-De hát ez nem XV1000-é.
-De az.
-Ember EZ itt az és ilyen kell!(elvittük önindítóstól)
-Jaa,hát ilyenem nincs.
-És lesz?
-Körbenézhetek de ez nagyon ritka. kb. 50-ből meglesz ha találok egy jót.
-ÖTVENBŐŐL? B+ a Yakomotonál 53e a gyári új!
-Hát pedig ez ennyi. Esetleg 40e de nem tudom hogy mikor lesz.
-Oké ne törd magad. Csáó.
Aztán némi méregetés után bementem a helyi járműalkatrész boltba és vettem 1800 Ft-ért egy 12V-os Trabant behúzótekercset ami kattra bement a Mitsubishi behúzótekercs helyére,csak a rugót kellett áttenni és tökéletesen működött.
Jó estét mindenkinek!
Feribá sajnos idáig nem volt jó a gépem ,de legalább kiderült hogy csak a tápegység szarakodott,a felniről annyit hogy apám lerendezte a sorsát ,mert nála vannak a motyók,és én adtam kb fél éve egy ismerősnek 1 fz750-es felnit,csak mivel egy helyen volt a 17-sel ,én meg nem voltam otthon,apám nagy szívesen azt adta oda ,most 1 darabig nem is szóltunk egymáshoz.
Sajnálom
Én 1ütt érzek vele már pár napja én se érzem magam túl jól, és most erőltetem magam rá a fogyásra de esküszöm a cigiről könnyebben leszoktam mint rávenni magam a mozgásra. 2án volt 1 éve hogy nem gyújtottam rá
na bocsi de én lépek még van egy kis dolgom aztán alvás.
Pupu légyszi majd mond meg asszonykádnak hogy a telefon számát küldje el mert a telómbol eltűnt és akkor lehet hétfőn találkoznánk ha megyünk az állatkertbe.
Ha van egy 70mm átmérőjű csapágy, akkor annak mekkora csapágyházat kell esztergányolni, hogy bele lehessen sajtolni ésszerű erővel, de ki se essen? Hány század? Vagy bízzam az esztergályosra, ő tudja?
És szólj ha a környéken vagytok, megmondom majd hogy hova kell jönni, mert mondom, beviszlek titeket, ne legyél bolond, ne fizess ha nem muszáj. Az kettőtöknek majdnem 6000 pénz. Vegyél belőle inkább ajándékot az asszonynak, úgyis nemsoká karácsony.
link
Párszor voltam ott, telefonon világosan és érthetően elmondtam hogy mi kell. Azt mondta hogy van, erre mire odaértem kiderült hogy persze nem olyan.
Pl:
-XV 1000 önindító behúzótekercs? (a többi bontóban nem volt)
-Van!
-De ez olyan ami közvetlenül rajta van az önindítón!
-Van persze. Van itt egy XV 1000 blokk,még sok mindene megvan.
-És mennyi lenne?
-15e.
-Kompletten az egész önindító?
-Az úgy 55e.
-
-Jó,akkor csak a tekercs kell, megyek érte.
Odaérünk, letesz elénk egy olyan mágneskapcsolót mint az FZR-é.
-Ez?
-Hát az XV behúzótekercs.
-De hát ez nem XV1000-é.
-De az.
-Ember EZ itt az és ilyen kell!(elvittük önindítóstól)
-Jaa,hát ilyenem nincs.
-És lesz?
-Körbenézhetek de ez nagyon ritka. kb. 50-ből meglesz ha találok egy jót.
-ÖTVENBŐŐL? B+ a Yakomotonál 53e a gyári új!
-Hát pedig ez ennyi. Esetleg 40e de nem tudom hogy mikor lesz.
-Oké ne törd magad. Csáó.
Aztán némi méregetés után bementem a helyi járműalkatrész boltba és vettem 1800 Ft-ért egy 12V-os Trabant behúzótekercset ami kattra bement a Mitsubishi behúzótekercs helyére,csak a rugót kellett áttenni és tökéletesen működött.
Feribá sajnos idáig nem volt jó a gépem
Sajnálom
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A fogyás is menni fog,de előtte nézz utána miit lslehet enni,és mennyit. A mozgás csak ezek után,és csak mértékkel az elején.
Menni fog az Pupu.
Pupu légyszi majd mond meg asszonykádnak hogy a telefon számát küldje el mert a telómbol eltűnt és akkor lehet hétfőn találkoznánk ha megyünk az állatkertbe.