Über brutál ahogy mennek,ez mind az egyszer élünk fajtábol valók ! Mondjuk azért ugy mennek tudatosan hogy szemből nem jöhet semmi,előttem nem lehet semmi,tehát maldnem a zárt pálya szintjén vannak,csak a bukoterek hiánya korlátozhatna épelméjű embert,de ők nem azok!
man tt
angol sziget, ahol nincs sebesség korlátozás.
ha nálunk lenne olyan hely ahol nincs sebesség korlátozás, halomrahalnának rajta az emberek. Az Angolok ennyivel értelmesebbek?
sikerült az előző 4 órás alváshoz képest most 11,5 órát horpasztani. már kellett. rohadt hosszú volt a hét. esténként meg mosógépet szereltem anyámnak. mert nemhogy nincs zséé lecserélni a 3 éves hajdu autómatát, de pénz sincs javíttatni. Klixont cseréltem benne, mert nagyon csúnya volt, és túlfűtött... 40 foknál nem lehetett megfogni a gép házát ...de nem oldódott meg
ja és egyenlőre nincs kész. tegnap este kiszereltük a programkapcsolót (van rajta vagy 60 vezeték, rohadjonmeg) ma após szétszedi, és megpróbáljuk felújítani.
Jó Napot! Kicsit veszett a csávó,én beszartam volna hátul! Volt egy kis dolgom kinn,ha már ugy is feloltoztem quadozok egy kicsit,10-15 perc után lefagyott az arcom meg a combom / sisak nélkül sapkában,meg 1 szál farmer,-9 fok fuj a szél rendesen/ugy hogy várok 1 kicsit jobb időt
V1
V2
GTR
K1200
GSF
ZZR
ANF
(volt több is de elfogytak
Tovább adom !
Szép napot!
angol sziget, ahol nincs sebesség korlátozás.
ha nálunk lenne olyan hely ahol nincs sebesség korlátozás, halomrahalnának rajta az emberek. Az Angolok ennyivel értelmesebbek?
ja és egyenlőre nincs kész. tegnap este kiszereltük a programkapcsolót (van rajta vagy 60 vezeték, rohadjonmeg) ma após szétszedi, és megpróbáljuk felújítani.