Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyivel látványosabb lett volna ! Itt nálunk a Metropolisban (Szigetszentmiklós) van egy kettő amin nem lehet szépen átmenni ,olyan mint egy útpadka
Ja,egy gsxr-rel még beletett volna egy duplaszaltót is mielőtt a fejére esett volna.
evribádi
Nem tudta , h ezt a márkát tréleren kell szállítani ,
Nem is értem hogy aki nincs tisztában a képességeivel az miért áll neki olyan szöveget írni amit mások is látni fognak?
Olyantól biztos nem vennék épített motort/autót aki még írni sem tud normálisan.
Mondjuk nem volt nehéz dolguk mert nem kellett két órát várni hogy kijöjjenek a rendőrök.
Remek.
Ilyen hidegben sem volt még kint az utóbbi hat évben.
Szerencsétlen! Esélye sem volt. Még szerencse hogy nem esett rá a motor!
Boldogok Miklós napot meg persze Mikulást ! ,
Gondolom valamelyik kirekesztés ellen küzdő honfitársunk.
Szerencséje volt, hogy nem esett rá az a szarkupac . Pikk pakk lehelyszíneltek és még a törmeléket is eltakarították ! Van mit tanulniuk a hazai rendőröknek .
Ezen látszik is , h Kínai a másikon nem igazán (mondjuk élőben nem láttam ) .
Szerintem is .
Fekvőrendőr
http://www.kepesmotor.hu/kawas... ezeknek a kawáknak olyan jópofa formája van... ráadásul ez a blokk szinte centire ugyanaz (ha nem tök pontosan), mint a z750 volt nemrég még. egy rendes kerék mint itt, meg valami vagány lámpa, és milyen pofás is.
motorral voltam suliban, istenes volt. Már 1000km fölött mentem vele
Ábrus ócsó rendőrherli?
https://www.youtube.com/watch?...!
Csak úgy 1 mai történet.
Rendelő, 46 éves nőbeteg, jött, mert megy felülvizsgálatra, mert rokkant (körülményei: szoc. önk. lakás, közgyógy ig., szoc. segély, munkája nem volt az ucsó 10 évben, mióta ismerjük)
Panaszkodott, hogy baj van otthon, mert megszökött az 1ik lánya, és jön a baba (a lány 17 éves, ez a 2. gyereke), és hogy ezt is neki kell majd nevelni, mert az apjaik (az 2 különböző) börtönben vannak épp, és a lánynak 1 segély+2családip.-ból nem fussa.
Lehet találgatni, mely etnikumhoz tartoznak

Itt keményen tél van,tiszta hó minden és -4'C. (meg mingyá áramszünet is lesz,mára ígérték)
Üdv Mindenki! Az ilyenekre szoktam azt mondani csináld meg azt majd akkor lehet róla beszélni,ezeknek a mondott "kis hibákkal" ugy meg lehet szivni hogy csak na!