Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol néz ki a kiscsaj csak ezeket azért nem becsülöm mert 95 % ban örökölte a szépségét,veleszületett,a maradék 5 százalékot teszik hozzá ők / diéta,kis testm. nehogy izmos legyek,smink .../sokkal többre becsülöm a Béres Alexandra tipusúakat akik keményen sportolta,dolgoztak hogy ugy nézzenek ki ahogy.
Szevasztok! én láttam ezt a gépet kétszer élőben is ebben az évben egyszer kunmadarason egyszer Mezőberényben,király gép azt még járkál is vele a csávó
gúd reggelt
nekem fullos ponyva van, egész a földig ér, és össze is köthetem alatta
Vazze,itt tegnap volt olyan hófúvás,még a kipufogóból is kotortam ki a havat,a kerekekről meg a láncról,fékről nem is beszélve.Vennem kell egy nagyobb ponyvát ami jobban takarja a gép alját.
Főtengely,hengersor,hátsó lánckerék és a súbertűkben különbözik a vele azonos évjáratú 600-tól,a többi ugyanaz.Ugyanannyi karbantartást igényel mint a többi vele egyidős gép,a rendszeres olaj-szűrő meg vízcserén kívül.Meg attól is függ,az előző gazdák mennyit foglalkoztak vele,a karbantartás arányos volt-e a használattal.
jaa
A kutya többször fog jóllakni a kocsi tartalmából mint ti, de legalább szomjan nem fogtok halni és alvás sem lesz túl sok, így ezen a hideg téli estéken legalább tudtok mást csinálni.
megvót a bevásárlás
24 184 Ft
Westend parkoló réme:
Úgy van alkatrész, mint a 600-hoz, max kis idő, és annyi karbantartást, mint egy átlag negyed százados sportmotor. Magyarán nem rossz.
Üdvözlet a Hölgyeknek-Uraknak!

Segítsetek nekem, lécci-lécci! Az FZR 500-ról mit tudni? Annyit kiderítettem, hogy a 400-as gépek Japán belpiacosak voltak, és karcosabb az alkatrészellátás. Az 500-as FZR-hez könnyebb alkatrészt szerezni? És persze húzza magával a következő kérdést, hogy mennyire igényli sűrűn a szerelőt egy ilyen jószág?

Előre is köszi!
Faxa. Lehet csak megrendezett!
Hali gali fiatalok. Szép estét
És azt mondják, nálunk sumákok a zsaruk
http://www.youtube.com/watch?f...
Ezt a gyönyörű egyenes darabokat kisbaltával is szétütném...
Adnék a csávónak jó kis ákácot, vagy azt a göcsörtös cseresznyét, amivel tavaly szoptam azt megnézném, hogy üti szét ezzel a géppel
Biza,.
Sőt váltva forgató, nagy terület piszok gyorsan
itt mi volt a világrekord? A sok akármit el tudja húzni tolni?