Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajánlom mindenki figyelmébe / totalbike:Nem öl meg ha nem akarod GSXR 1000 teszt/
Neked valami nagy állat 1 vagy kéthengeres kellene,nem ez a sportmotor, Mt-01, Triumph Rocket / 3 henger 2300 ccm/,Glod -Wing 1800 ....
A piros mezőt soha nem használom.
Nem.Itt még hó van,és hideg-
Csak nem motorozni készülsz?
Messziről olyan volt mint a régin VW Transporter.
Mindegy én ezeket ilyen kitenyésztett " műanyag " kislányoknak hívom,affektálósak,rinyálnak,azt hiszik körülöttük forog a világ,mikor meg megöregszenek sajnáltatják magukat / Medveczky Ilona/,van persze kivétel is / Sütö Enikö/ de a 90 %-uk ilyen.
Mert itt van pl. Pupu, aki sokkal csúnyább egy ugyanolyan kígyóval, mint Palvin Barbi
Ez nem jól néz ki, hanem fajtájának egy tökéletes fiatal példánya. Ilyennek is kell néhánynak lenni, ha annyi ronda van (magyarázat: Gauss-görbe)
magyar mélyszegénység a számla fele energiaital, kutyakaja, mégha drága pia is lenne, meg cigiznétek igazi kismagyar valóság len ne az a kosár.
Ennyire szeretitek a műanyagot enni-inni? Kár volt pénzt adni érte...
De ő Thomas
meg van ott 1 karba tett kezű gyerek is a bal felső sarokba vajon az ki
Sok szar cukros lötty,mellette segít bemenni a gödörbe. Ígyál inkább jó vörösbort Ádám! Jobban jársz.
Feltűnt egy ismerős arc ott a háttérben... Jól belecsöppentetek ebbe a filmes bizniszbe.

Nagyon szép!
Normális kaját Ti sem esztek. Csak a sör, energy drink, kutyatáp,,,,,,,
Én ott voltam ezen a fotózáson
jó reggelt
az oldalsáv szerint -14 fok