Az ideg megesz!
Még a nyáron eldölt az egyik gépem,a helyhiány miatt kitoltam.
Most előszedtem ,Hogy a téli gépre feltegyem,és az egyik karbifelső pereme elvan repedve!
Semii gond vele ,de b@ssza a csőröm. Az volt a legjobban belőtt karbim.
jajj, haggyukmár. a saját kissebségi komplexusodat magyarázod.
Jó a nagy autó! csak legyen rendesen motorizálva. mlas béjemvéjén pl. nem érződik a soktonnasága. megy mint a güzü,... csak azt veszed észre, hogy nehéz kicsit a fejed, meg egyre gyorsabbak a fák az útszélén.
a céges kókuszaink, meg oktávijáink, meg háasztrájink a méretükhöz képest alulmotorizáltak. azokkal utazni is szar, de vezetni seigazán jó. kényelmes, de nem halad rendesen.
Nem is az de mekkora volt az esélye hogy fel is ér meg vissza mikor reggel 8kor 6kiló sót szórtam szét a stúdió körül 2x estem 3x csúsztam a talicskába kapaszkodva
Soha nem érzem magam olyan jól egy nagy autóban ha vezetnem kell mint egy közepes vagy kisebb, de erős szívű társában.
És ez nem azért van mert nem tudom vezetni.
utasként már másként alakul,
igaz nem vagyok égi meszelő
Persze csak nem értünk hozzá.
Én talán a 2. példát meg tudnám oldani ha elővenném a jegyzeteimet, de nem veszem mert nem érdekel és tankönyvből ádám is meg tudná csinálni...
Persze ez egyértelmű meg jó is igy ,de ez annyira speciális "probléma" hogy inkább az osztálytársait,iskolatársait kellett volna megkérdezni mondjuk a face-n.Egy általános oktatási feladat az más,amit mindenki tanult /szögfügvények,másodfoku egyenlet megoldóképlet,stb.../,de ez a kérdés ezen a fórumon abszurdum!
Még a nyáron eldölt az egyik gépem,a helyhiány miatt kitoltam.
Most előszedtem ,Hogy a téli gépre feltegyem,és az egyik karbifelső pereme elvan repedve!
Semii gond vele ,de b@ssza a csőröm. Az volt a legjobban belőtt karbim.
Jó a nagy autó! csak legyen rendesen motorizálva. mlas béjemvéjén pl. nem érződik a soktonnasága. megy mint a güzü,... csak azt veszed észre, hogy nehéz kicsit a fejed, meg egyre gyorsabbak a fák az útszélén.
a céges kókuszaink, meg oktávijáink, meg háasztrájink a méretükhöz képest alulmotorizáltak. azokkal utazni is szar, de vezetni seigazán jó. kényelmes, de nem halad rendesen.
Szép hétvégét mindenkinek!
Remek !
Jót nevettem
https://www.youtube.com/watch?...!
Voltam Bp-en kocsit nézni.
És ez nem azért van mert nem tudom vezetni.
utasként már másként alakul,
igaz nem vagyok égi meszelő
Én talán a 2. példát meg tudnám oldani ha elővenném a jegyzeteimet, de nem veszem mert nem érdekel és tankönyvből ádám is meg tudná csinálni...
Ez nem egy sima motoros fórum hanem egy baráti társaság.
link