Sosem jártál tehenészetben Lacikám ? Ott külön használnak tögytörlöt aminek az aneve is hogy (tögytörlö) Mán abban ott van egy értelmes szó ,hogy "TÖGY"
tudod,hogy van ez...
mikor megvettem az első gs500-amat,azon is remegett kezem-lábam...aztán hamar megszoktam,egy év alatt meg ki is nőttem,mindenhol lapom-üvegen jártam vele...
Egyelőre én is ugy vagyok mint Te kell még idő megszokni a Solymot,de szerintem a 175 paci meg a 145 Nm nekem bőven elég,nem kell még rátenni 10-20 lovat,ezt se tudja kihasználni a mezei PARASZTGYEREK!
az csak egy eprom,nem sok mindent ér...a pc3-al gyújtástérképet,meg üa. mennyiséget lehet változtatni,na az fasza,optimalizálja a motor működését:jobban megy,nyomatékosabb lesz(pláne a komplett titán rendszertől)+kevesebbet fogyaszt(gondolom ez téged se annyira érdekel)
Nekem azt mondták hozzá van írva az elektronika,mert sportlégszűrő is van rajta,aki most haverom lett / Ac-t cserélte/,még Ő csinálta 3-4 éve,azt tudom hogy 11000-mél szabályoz le,addig megy mint az állat ,a fokozatkijelzővel a tiltás is ki van iktatva,meg van ezzel a géppel minden csinálva amit normálisan meg lehet,ezért is tetszett nagyon / bubis plexi,fémfékcsövek,tankbőr/
nem tudom olcsóbban megvenni sajna!
a komplett rendszer nagyon fasza lehet...kellene venned egy pc3-at hozzá,aztán belövetni!
mindig van fent a neten használtan 30 körül+30-40 beállítása!
Nekem a Busán ilyen van,gyalázat jól szól és gyönyörűen visszaropog a négy leömlővel együtt cserélte a volt tulaj azt mondta komplett 300 000 volt,a végdob titán,ezt mondta,szerintem hozd el 40-45-ért!
Hali mindenkinek!
Feribá írtam hogy apám oda adta 1fz750-es 18-as felni helyett az egyik ismerősömnek ,de a héten sikerült visszakerítenem.
Úgy néz ki Feribának lesz igaza a felnivel kapcsolatban,Én tényleg nem ekkora javításra emlékeztem Sorry
Tögy - semmi értelme, ráadásul nem is következetes logika, mert előbb 2 betű, aztán 1...
mikor megvettem az első gs500-amat,azon is remegett kezem-lábam...aztán hamar megszoktam,egy év alatt meg ki is nőttem,mindenhol lapom-üvegen jártam vele...
a komplett rendszer nagyon fasza lehet...kellene venned egy pc3-at hozzá,aztán belövetni!
mindig van fent a neten használtan 30 körül+30-40 beállítása!
Köszi a képet ,az infót.
Ilyen nekem is van egy pár !
Feribá írtam hogy apám oda adta 1fz750-es 18-as felni helyett az egyik ismerősömnek
Úgy néz ki Feribának lesz igaza a felnivel kapcsolatban,Én tényleg nem ekkora javításra emlékeztem Sorry
link