Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár te mint Alföldi olajmágnás nem hiszem hogy bementél volna egy istáloba . Főleg még fény korodban mikor dölt hozzád a gempa Kufer szám
. . .
Sosem jártál tehenészetben Lacikám ? Ott külön használnak tögytörlöt aminek az aneve is hogy (tögytörlö) Mán abban ott van egy értelmes szó ,hogy "TÖGY"
Én se jöttem rá, ha nem írod le, most se tudnám.
Tögy - semmi értelme, ráadásul nem is következetes logika, mert előbb 2 betű, aztán 1...
Ádámnak nem esett le. .
TöGY bammeg TöGy
Keményen dolgozó, büszke fiatal.
Tégyé?
tudod,hogy van ez...
mikor megvettem az első gs500-amat,azon is remegett kezem-lábam...aztán hamar megszoktam,egy év alatt meg ki is nőttem,mindenhol lapom-üvegen jártam vele...
Egyelőre én is ugy vagyok mint Te kell még idő megszokni a Solymot,de szerintem a 175 paci meg a 145 Nm nekem bőven elég,nem kell még rátenni 10-20 lovat,ezt se tudja kihasználni a mezei PARASZTGYEREK!
az csak egy eprom,nem sok mindent ér...a pc3-al gyújtástérképet,meg üa. mennyiséget lehet változtatni,na az fasza,optimalizálja a motor működését:jobban megy,nyomatékosabb lesz(pláne a komplett titán rendszertől)+kevesebbet fogyaszt(gondolom ez téged se annyira érdekel)
Nekem azt mondták hozzá van írva az elektronika,mert sportlégszűrő is van rajta,aki most haverom lett / Ac-t cserélte/,még Ő csinálta 3-4 éve,azt tudom hogy 11000-mél szabályoz le,addig megy mint az állat ,a fokozatkijelzővel a tiltás is ki van iktatva,meg van ezzel a géppel minden csinálva amit normálisan meg lehet,ezért is tetszett nagyon / bubis plexi,fémfékcsövek,tankbőr/
nem tudom olcsóbban megvenni sajna!
a komplett rendszer nagyon fasza lehet...kellene venned egy pc3-at hozzá,aztán belövetni!
mindig van fent a neten használtan 30 körül+30-40 beállítása!
Nekem a Busán ilyen van,gyalázat jól szól és gyönyörűen visszaropog a négy leömlővel együtt cserélte a volt tulaj azt mondta komplett 300 000 volt,a végdob titán,ezt mondta,szerintem hozd el 40-45-ért!
420 körül el lehetne hozni simán...
Üdv Mindenki! Na ez szerintem megéri az árát,ha jó mindene.
Jó reggelt mindenkinek!
Köszi a képet ,az infót.
Ilyen nekem is van egy pár !
nem olcsó az annyira,ennyit ér...
ez nagyon óccó ,ennyiért vajon mi benne a szívás
Hali mindenkinek!
Feribá írtam hogy apám oda adta 1fz750-es 18-as felni helyett az egyik ismerősömnek ,de a héten sikerült visszakerítenem.
Úgy néz ki Feribának lesz igaza a felnivel kapcsolatban,Én tényleg nem ekkora javításra emlékeztem Sorry
Van ámérikái kevlár sisak
ábrus?
link
Ezzel már az iskolában szórakoztak az osztálytársaim.Olvasd össze a Törjék Gyula kezdőbetűit.