Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint még nem vagy itt elég régóta. Ha valamelyikőnknek gondja van (bármilyen jellegű) akkor mi ha tudunk akkor segíteni szoktunk egymásnak. (jó,pl. ádámnak nem nagyon mert nyomi )
óóó köszi szépen!
Heló mindenkinek nem tudnátok nekem kis segítséget Yamaha FZR-600-ra keresek plexit lehet bontott is. Köszi előre mindenkinek!
Motorral jöttem.
Vazze itt reggel 7 óta esik az eső ,még jó hogy nem fagy le,de semmit nem lehet csinálni!
Apukám! van ám duma "kényelmetlenűl nagy,nem elég baráti/ hát igen ez legyen a legnagyobb bajom ha BMW-t akarnék venni.
Én nem pályára járok vele ,csak itt a " kertek alatt",jó egy kicsit lehetne erősebb de én 50-ért vettem meg vettem rá 2 gumit 20-ért,azt azóta megyünk árkon-bokron át
Ferikém! Én az ilyen NŐKRE szoktam mondani a haveroknak hogy kevesek lennénk Neki fa@ilag meg pénztárcailag is!
Apukám! Nekem van vállalkozásom / Kft-m/de ilyen elméleti marhaságokkal mi nem foglalkozunk,igaz nekem csak érettségim van ilyen marhaságokat soha nem tanultam,de szerintem kisvállalkozónak nincs is szüksége rá ha a saját szakterületéhez ért,szerintem rossz fórumon próbálkozol,itt inkább motorkrol szoktunk dumálni,nem közgazdaságtanrol!
első második feladatot valaki meg tudja csinálni? nagyon fontos lenne.
http://www.youtube.com/

Jöhetne hozzám is
krosszozni azért gyenge minden szempontból, de a kismotorok közül a legeslegjobb motorom volt!
Én nem vagyok nagy híve az öreg hetesnek, hihetetlenül sok kütyü van benne, és 13 év után... bármit venni hozzá horror. Belül se jön be, az a nagy kormány, meg a sok deszkaborítás
De ha mégis, akkor nagyobb motorral, pl. a 40D az igen vagy valamelyik benzines, de gázzal persze.
Az autó sztem kényelmetlenül nagy, az 5-ös barátibb, sőt, én a 3-asban is elférek, ennek csak a csomagtartója kicsi.
Boldogat nyomi
szasztok
Cagiva Elefant ha jol látom,nekem ilyen van 2 éve,crossozni használom,nagyon jó kis gép! Üdv Uraim!
Nekem is el van törve a középső kis keresztvas,össze kéne valahogy heftelni,de úgy hogy ne kelljen lebontani.
Itthon sajnos nincs nagyon szükség melltartóra.