Ezek szerint még nem vagy itt elég régóta. Ha valamelyikőnknek gondja van (bármilyen jellegű) akkor mi ha tudunk akkor segíteni szoktunk egymásnak. (jó,pl. ádámnak nem nagyon mert nyomi )
Én nem pályára járok vele ,csak itt a " kertek alatt",jó egy kicsit lehetne erősebb de én 50-ért vettem meg vettem rá 2 gumit 20-ért,azt azóta megyünk árkon-bokron át
Apukám! Nekem van vállalkozásom / Kft-m/de ilyen elméleti marhaságokkal mi nem foglalkozunk,igaz nekem csak érettségim van ilyen marhaságokat soha nem tanultam,de szerintem kisvállalkozónak nincs is szüksége rá ha a saját szakterületéhez ért,szerintem rossz fórumon próbálkozol,itt inkább motorkrol szoktunk dumálni,nem közgazdaságtanrol!
Én nem vagyok nagy híve az öreg hetesnek, hihetetlenül sok kütyü van benne, és 13 év után... bármit venni hozzá horror. Belül se jön be, az a nagy kormány, meg a sok deszkaborítás
De ha mégis, akkor nagyobb motorral, pl. a 40D az igen vagy valamelyik benzines, de gázzal persze.
Az autó sztem kényelmetlenül nagy, az 5-ös barátibb, sőt, én a 3-asban is elférek, ennek csak a csomagtartója kicsi.
link
Vagyis ez!
Jöhetne hozzám is
De ha mégis, akkor nagyobb motorral, pl. a 40D az igen
Az autó sztem kényelmetlenül nagy, az 5-ös barátibb, sőt, én a 3-asban is elférek, ennek csak a csomagtartója kicsi.