Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lada 1500
Megkönnyesedik a szemem amikor ilyeneket látok annyi emlék jut eszembe ilyenkor.
Abba elég igen
akkor abba elég amiket nézel 3e-ért.
hali mindenkinek
Nekem 400w chfitec van és csúnyán elviszi a 4g húzott ram 2x3,2ghz proc 2neon 7venti húzott vga dupla hűtővel dvd 3 éve az van benne és napi 16ó megy
Prohardveren 2000ft a táp sőt van valami noname vadi új 3000ft
http://www.argep.hu/trend/TAPE...
Nem nekem lett volna hanem Andi öccsének van valami p4 és abba behalt a táp. de köszönöm
Ez qrvajó
és el is vinném valamikor mert lesz Pest felé dolgom
Szia Pupu!

Van egy 500W Chieftec iArena tápom, ami az én gépemet is kiszolgálja most is az van benne. A Chifi tápokat remélem nem kell bemutatni. 12cm venti, minőségi darab. i7 + 16GB memó + duplatápos 6950 ATI VGA, ventik, vinyók, DVD stb... ezeket elviszi most simán.
Későbbiekre nézve gondolkodtam az eladásán.
400W Codegen, noname tápokat meg lehet venni 3-4 körül.
Az enyémet 7ért adnám, majdnem 20ért vettem anno.
Van valakinek eladó 400w olcsó tápja?
Átlagban 500-600000 km van bennük,és svájcban használták.
Ez egyel régebbi típus.

15db-ot hoznának,ha meg tudnak egyezni.
Ilyen nyomul már 2 éve pesten
Képzeljétek! Januárban ilyenek jönnek hozzánk is.

Jó lenne kapni belőle 1-et.

Az enyémet amivel dolgoztam idáig nem javítják meg,mert nem gazdaságos. Nagyon el van rohadva.
Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést.
Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezőn lévő
fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.

- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági
létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja
megmondani nekem, hogy mit csináljak.

- Rendben van, maga tudja.

A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve
sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.

Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer.
Az öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli
torokból kiáltja neki:

- AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!
De azért érdekes dolog ez is,mert amikor a leglassabban megyek,akkor történik a legnagyobb bal. Itt van pl 2 éve lesz januárban. 5km/h estem el,és combnyaktörés,nagy műtét,újból járni tanulás.
Amikor meg 50 felett estem el a Mecseken lefelé,és csúsztam 30m-ert a hátamon a sóderen,ehhez képest semmi bajom,csak részleges szakadások,meg fél talicska kavics jött ki a hátamból. És amikor 2008-ban hátulról lecsózott el egy oreg szivar,akkor 16 métert repültem a levegőben,és csak a seggem lett nagyobb,pedig a motorháztető,és a szélvédőt leamortizáltam.A következő versenyen ami három napra rá volt,3. helyen végeztem.
Hát sérülésben biztosan te vezecc A bicigli veszélyesebb, mint a sportmotor
6x ütött el az autó bringázás közben,1x én néztem be egy Renault rapid rakterébe 50-nel,sisak nélkül. 1 talicska beton volt bemme,még arra is emléksze, Simán elhajtott,pedig befejeltem a raktérajtó kisablakát.
Mondjuk nem is reklamáltam sokat,mert enyém lett volna a számla. Megúsztam egy lyukkal a szám alatt. Ki tudtam dugni a nyelvem ott is.
Az én Frém lazán viszi a 150-et,1x máe próbáltam,de csak egy pillanatra.