Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt meg nem mondom neked most kapásból h hanyas fordulatú a motor.De azt te is nagyon jól tudod h minimális tárcsaméret változtatásokkal csodákat lehet művelni. Össz 100 liter tartállyal egy kaffermerci, vagy egy kisbusz teljes fényezése sem okozott gondot.
A motor még indulásnál sem erőlködik és kb 10 bárig felnyomja ha muszáj ,bár én 6 körülre állítottam a lefújót.
Van aki hűtő nélkül használja nyáron is,de sztem nem árt rá.
Órákat képes durúzsolni megállás nélkül
Szép estét mindenkinek!
Ilyen kéthengeres kompresszorom van egy , meg egy 750-es 220-as motorom is...Nem bíztam benne, hogy elbírja, de akkor úgy látszik működhet a dolog. Nem erőlködött a motor? Ahogy nézem az áttétel se nagyon lett változtatva.
Jó ajándék!
Én egy CO gépet szeretnék
A sok,retek klubbon szocializált birka,milyen következtetésre jut Szerinted?Inkább nem írok semmit
Köszönjük szépen a nevében is.
Sziastok!
Holnap ha minden igaz viszik kari ajándéknak
http://www.jofogas.hu/hajdu_bi...
szépjóestét mindenkinek
európába 300alatt japóknál 180
Tudtommal europára vonatkozik,a japánoknál még szigorubbak az előirások.
Mind az... kérdés, hogy a néző milyen következtetésre jut - nem biztos, hogy arra, mint a készítők...
Isten éltesse nálatok a legkisebbik családtagot!
Az alternatív befejezés jobban hangzik..
Azt hiszem megyek és leborotválom a fejem
Bocs,hogy bele vauzok..
Ez egy propaganda film,ezzel is formálják az emberek gondolkodását..
Szervusztok
Annyira nem brutális, van 1 állítólagos alternatív befejezése. Mikor a végén lelövik az öccsét a suliba a fekete kisebbségi tagok és eltemeti utána azzal van vége hogy leborotválja a fejét állítólag
Brutális film, de nagyon jó.
A japánoknál.
Egy kis havas motorozás ITT
Azt hiszem nemzetközi egyezmény tiltja hogy 300 felett menjenek ,azt tutira tudom hogy az ezévi BMW 6. fokozatát rövödebbre vették pont ez miatt.