Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
Tettem fel galériát
darázsbarátomat nem megszólni
jó éjt
Jó.
Mit nem értesz? Elvitték.
Akko legyen belöle uj fötengely
A csapágyaknak szerintem kampó. Nem érdemes rakosgatni őket.
Nem javíttatók motor főtengelyt . A csapágyakat azé eltenném belöle hátha egyszer valamibe Minden jó valamire
Szerintem ennek van köze a motorozáshoz, az ablaknak meg nincs. (jó, ha kinézek rajta és látom a motorom akkor van )
Nézd, ez nem egy zárt fórum.
Tudom (már csak az maradt) de mielőtt leadom a MÉH telepen a többi vassal, előtte megkérdezlek hogy kell-e. (jó,gondolom hogy nem)
Azt direkt nem vittem el a többi cuccal mert hátha.
Jóestéket
Vonna egy ezrdes az kéne nekem akkor visszont a 750 nek menni kéne valahová . Jól és olcson kéne elhozni mert ez tul sok érte Küldöm a linket a fa..
Faszt kevés, hassssszáz is elég faluba. Csak fő a változatosság. Pl volt multkor linkelve egy buell optic r1, azon sokáig agyaltam
Ja akkor igy már értem . Meg kevés neked már egy 750 -es nem is értem mit akarok itt vele
Sok minden tervben van, supermotyó, r1......... Összetört fiatal gixxer streeetnek. Passz. Csak agyalok
Háá hogyan ? Nem mán ! Mi lesz helyete ? Terv szerint?
Mindenkinek
Nem tudom még mit akarok Pestám.... Az is lehet(80%) hogy a street is eladó lesz egy kellemes összegért
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/szupersportmotorok_2012_es_megateszt
je_iii_gyorsasagi_palya
Motorgyilkos
A 750-es blokkommal sem tudom mit tegyek Jasziva kéne egy jó bizniszt csinálni mivel neki van űzleti érzéke és hátha lenne neki egy 750-es blokkja utána
Izgi lesz haza
A főtengö azé aggasztó amit már beszéltünk (Csapja) Csak az van amuyg ?
én nem tartom hasznosnak...
olcsónak nem olcsó,kedvezményt nem kapunk,mert itt hirdet,ilyen erővel én is tolhatnám a topikokban az ablakos hirdetéseket...
Megvan annak is a helye,vegyen bannert az oldaltól...megszoktam már,hogy ha linkelünk valamit,akkor vicces-érdekes dologra mutat,nem egy kabáthirdetésre...