Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszerü tény! Hosszú egyenes Víharos szembe szél 600 as 2 személy kitéped rendesen 6 ba fel és szépen veszti az erejét . Majd ugyan ezt ted meg ezredessel meglepö élményben lesz része a pilotának
Ted hozzá akit lehet A másik sose a Loerőket nézzétek mindenki ezzel jön mert a mostani 600 ok majd 130 Le . De hol a nyomaték ! Mindenki azzal a kurva LE-vel jön . Nyomaték emberek nyomaték ami egy mai 600 ban még messze távol egy régi ezredeshez is !
ami azt illeti, eddig úgy fest bírják. de mondok valamit: mobile.de-n nézd meg milyen futásteljesítménnyel mennek a motorok.
azért szerintem az ujabb 600 okkkal körbe lehet motorozni a régi ezreseket!
Azért a 600-asokat is lehet használni,normál fordulaton is / 4000-10000/normális motorozásnál nem is kell 10e fölé forgatni,a motorok élettartama pedig a használattol függ,ha vigyázok rá a gixxer is elmegy akármeddig,ha tépem a száját az fzr is beadja a kulcsot,én már csak tudom
ez a minimum ! Jobb helyen ez úgy megy. (pl. unix) hogy a srácok mondják előre. ekkor a paraszt 2 db-ot visz el belőle. az egyiket felhasználja, a másikat, mikor ideje van visszaviszi, és visszakapja a zséé-t. nálunk így megyen itt Mordorba
körülöttünk több lakatlan hétvégi háznak használt kecó van. (most ősz óta van 1 szem szomszédom, családostól. kevesek, aranyosak, dolgosak, szerencsénk van velük)
eddig minden évben, télen felkúrták őket. mindet. idén még egyet se. lehet átköltöztek nyúbalmazszitibe?
Az aranyszínű palást nagyon ütős,csak le ne lopják majd a trollok. . .
és akkor mint egy kamiondob
Nagy igazság
Az tényleg jól mutat rajta!
Én is akarok rá valami dobot majd ami jobban szól mint a gyári,de ez még odébb van.
Nálam elfér a garázsban Emrének is mindig ezt mondom de van itt nálam Zsoltitol is alaktrész akkor már a tiéd is elfér
Reggelt!
sebring jobban mutat
nem néz ki jól rajta nem tetszik
Ha kell.visszarakom a kocka làmpàt.vagy adom hozzâ!megvan az is
Mi a bajod ezzel ? Tök kírály
Sanyínak egy teljesen gyári állapotu 1000 -e van és Svájci Kocka lámpás . Azt már évek ota megy a hülyülés hogy neked Polski lámpád van a vasban Csak ennyi a lényeg igazábol
Lehet venni 600 as gsxr-ereket,csak az a baj hogy 10.000 felett kell használni hogy menjen!
És gondolom élettartamban nem mindegy hogy valamit mennyire kell forgatni,majd kiderül hogy azok hol és milyen állapotban lesznek ha elérik ezt a kort mint az fzr--ek,ha egyáltalán elérik!
Remélem nem bántok meg senkit,ha igen előre is bocsi!
De ha ezek ennyiért vannak hírdetve :http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Akkor azért csak megér 300at vagy a többi nem ér annyit idomok nélkül,újra fényezve!?
persze jo az neki 300ba