Egyszerü tény! Hosszú egyenes Víharos szembe szél 600 as 2 személy kitéped rendesen 6 ba fel és szépen veszti az erejét . Majd ugyan ezt ted meg ezredessel meglepö élményben lesz része a pilotának
Ted hozzá akit lehet A másik sose a Loerőket nézzétek mindenki ezzel jön mert a mostani 600 ok majd 130 Le . De hol a nyomaték ! Mindenki azzal a kurva LE-vel jön . Nyomaték emberek nyomaték ami egy mai 600 ban még messze távol egy régi ezredeshez is !
Azért a 600-asokat is lehet használni,normál fordulaton is / 4000-10000/normális motorozásnál nem is kell 10e fölé forgatni,a motorok élettartama pedig a használattol függ,ha vigyázok rá a gixxer is elmegy akármeddig,ha tépem a száját az fzr is beadja a kulcsot,én már csak tudom
ez a minimum ! Jobb helyen ez úgy megy. (pl. unix) hogy a srácok mondják előre. ekkor a paraszt 2 db-ot visz el belőle. az egyiket felhasználja, a másikat, mikor ideje van visszaviszi, és visszakapja a zséé-t. nálunk így megyen itt Mordorba
körülöttünk több lakatlan hétvégi háznak használt kecó van. (most ősz óta van 1 szem szomszédom, családostól. kevesek, aranyosak, dolgosak, szerencsénk van velük)
eddig minden évben, télen felkúrták őket. mindet. idén még egyet se. lehet átköltöztek nyúbalmazszitibe?
Sanyínak egy teljesen gyári állapotu 1000 -e van és Svájci Kocka lámpás . Azt már évek ota megy a hülyülés hogy neked Polski lámpád van a vasban Csak ennyi a lényeg igazábol
Lehet venni 600 as gsxr-ereket,csak az a baj hogy 10.000 felett kell használni hogy menjen!
És gondolom élettartamban nem mindegy hogy valamit mennyire kell forgatni,majd kiderül hogy azok hol és milyen állapotban lesznek ha elérik ezt a kort mint az fzr--ek,ha egyáltalán elérik!
eddig minden évben, télen felkúrták őket. mindet. idén még egyet se. lehet átköltöztek nyúbalmazszitibe?
Én is akarok rá valami dobot majd ami jobban szól mint a gyári,de ez még odébb van.
És gondolom élettartamban nem mindegy hogy valamit mennyire kell forgatni,majd kiderül hogy azok hol és milyen állapotban lesznek ha elérik ezt a kort mint az fzr--ek,ha egyáltalán elérik!
De ha ezek ennyiért vannak hírdetve :http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Akkor azért csak megér 300at vagy a többi nem ér annyit idomok nélkül,újra fényezve!?