Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt 3km kocogás megvolt, 6 kor már kezdődik a meló remélem el tudnak ma menni az olajért és Bélát beröffentem ha tudom.
úúúr isten annyiért még én is bírtam volna talán
azt a két-háromhengerezős zongorakurvaanyját
225 év vége kipurcant a karom jó éjt elég volt mára
mérgembe lenyomtam 175 falnaktámasztós fekvőtámaszt és még mérges vagyok szal lesz az még több is 25 ös szériába lassan nagyon lassan
mázlista
ugyanezt mondtam az előbb az asszonynak is:)
beindultam nagyon a mai csapatástól,ez volt nekem az idei első
nagyon kamikaze voltam,kenettem még 3.-ban is,1-2 végig egykerék az összes lámpánál,nagyon hiányzott már
Tavasz gyere már bazdmeg mert megőrülök kész vagyok teljesen kéne már menni 1 kemény odabaszósat
Jó éjt Urak!

Mindjárt kelés van.
Tök jó a tetkó! Mondjuk tőlem távol áll az ilyesmi,de ez tetszik.
Egyébként nagyon jó kis autó,jól jár vele aki megvette. 70-80-as tempónál 8-9 litert fogyasztott,teltházzal is.
Amikor még bringáztam,mindig én vezettem,ha vidéki versenyekre utaztunk. Volt mikor 13 személy is utazott benne,tele bringákkal a tetőn.

IOgen bazmeg Ducatö-val! Nem bringával.
te ducatóval versenyeztél nem véletlen hogy az ikarusal is 100al mész
A volt csapatfőnököm adta el,egy 93-as Fiat Ducato-t 9 személyes szívódizel tök jó motorral. 51kw-os szgk-ra vizsgáztatott kjsbusz.
Nagyon sokat vezettem,amikor még versenyeztem. Egy hónapja állt,és elsőre indult. A gazdiék Ausztriába dolgoznak,élnek,és kellett a B10-es biztosítása. Kiváló lakóautó alap volt,oldalra nyiló teljes hosszában árnyikával. Ha nem lett volna az omega,már az enyém lett volna.
ST-t !
miféle dukattó
Elkelt a Ducatö, 80000ft-ért.