Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ha reggel nem indul indítsátok 3 kor
Egyébként nálam minden viccen kívül bevált taktika hogy hidegebb időben kitolom a napra ha nem indul
Egyébként nekem meg most duplán kell mennem,mert a tavalyit ki kellett hogy hagyjam,előtte meg csak 1 délutánra tudtam menni.
Meg sem ismerlek már benneteket annyit öregedtek mióta nem láttalak benneteket
Neszívódjámászombatonhakisütanaprástartolok
Be kell csempészni a fürdőkádjába egy Tesco gazdaságos pontyot,és a probléma megoldva.
akkor nem jössz a következő talira
bazze ez nem reggel volt hanem 3kor
A környéken én szoktam fogni az első pontyok egyikét,addig nem motorozhatok míg az meg nincs
Új életcél
Reggel én is kapartam a szélvédőt de délután robesszel mentem tojásért. (jó, az tény hogy innen 400 méterre van de nem az a lényeg)
Nem érted.
Itt a fórumbeli beszélgetésre-beszélgetésekre hivatkozva.
Veled itt nem emlékszem hogy dumáltam volna.

De tényleg mindegy.
telefonon beszéltünk(veled vagy ha dolgozik más is nálad,akkor lehet vele),de mindegy
Hova indítgatjátok még ilyenkor a motorokat reggel még kaparni kell a szélvédőt
Természetesen aki hivatkozik az itteni fórumra, illetve az ott történt beszélgetéseinkre 10% kedvezményt is élvez a nem akciós termékekből.

Nem emlékszem hogy akár itt, akár bármelyik másik topikban beszélgettünk volna...
Ha mégis , úgy szíves elnézésed.
motoros mamuszt és fém képeslapokat,egyik sem volt akciós
Erre kíváncsi leszek. Akkor lesz megint zsennyegés?
Üdv Uraim mindenkinek!
Ne foglalkozz vele csak a szája jár ,Ő meg mindent árul a fórumon az ablakoktol kezdve sisakot,bőrruhát,gumit fékpedált fatányéert, műszempillát,még halott német katonát is!
Szabad tudni esetleg mit rendeltél?

Egyébként mindenkinek nem tetszhet amit az ember csinál, erre csak törekedni lehet, megvalósítani soha .
Széles utat neked is uram.
látom,hogy próbálsz személyes kapcsolatot tartani,nem csak a termékeidet ajánlani,hiszen időben reagáltál a bejegyzésemre;-)
karácsony előtt rendeltem tőletek,hivatkoztam a sportmotorra,10 Ft engedményt nem kaptam tőletek
Ettől függetlenül azt csinálsz,amit akarsz,azonban nekem nem tetszik ez a fajta értékesítési modell.
Maradok legmélyebb tisztelettel:Dékány Gábor
Kész a motor lassan hallatom a hangom felétek
Elnézést szeretnék kérni ha fórumélményedben zavart okoztam- okoztunk.
Mi akik innen jönnek és bemutatkoznak azokkal általában a végén egy jót dumálunk, és általános jó hangulat a vége az egésznek.
Természetesen aki hivatkozik az itteni fórumra, illetve az ott történt beszélgetéseinkre 10% kedvezményt is élvez a nem akciós termékekből.
Amit belinkelek, az általában nem a hihetetlen Jawa moped első túlméretes dugattyú akciója, hanem olyasmi ami az itt fórumozóknak is esetleg megfontolás tárgyát képezheti. (ráadásul nem is napi szinten dobom vele szét a fórum életét)
Az oldalon fizetett hírdetést is szoktunk elhelyezni, ettől függetlenül én jobban hiszek az emberközeli kereskedelemben, ahol a vevő és eladó személyes jó viszonyt alakít ki, és nem csak egy "kell-nem kell" akció villog a főoladlon.
Ettől függetlenül ha zavart téged az ajánlat akkor még egyszer elnézést.
Sitkei- Tibor- darazsgarazs.hu
600is ugyan az asszem nagyrészt
oké
600.ua
köszi