Egyébként nekem meg most duplán kell mennem,mert a tavalyit ki kellett hogy hagyjam,előtte meg csak 1 délutánra tudtam menni.
Meg sem ismerlek már benneteket annyit öregedtek mióta nem láttalak benneteket
Ne foglalkozz vele csak a szája jár ,Ő meg mindent árul a fórumon az ablakoktol kezdve sisakot,bőrruhát,gumit fékpedált fatányéert, műszempillát,még halott német katonát is!
látom,hogy próbálsz személyes kapcsolatot tartani,nem csak a termékeidet ajánlani,hiszen időben reagáltál a bejegyzésemre;-)
karácsony előtt rendeltem tőletek,hivatkoztam a sportmotorra,10 Ft engedményt nem kaptam tőletek
Ettől függetlenül azt csinálsz,amit akarsz,azonban nekem nem tetszik ez a fajta értékesítési modell.
Maradok legmélyebb tisztelettel:Dékány Gábor
Elnézést szeretnék kérni ha fórumélményedben zavart okoztam- okoztunk.
Mi akik innen jönnek és bemutatkoznak azokkal általában a végén egy jót dumálunk, és általános jó hangulat a vége az egésznek.
Természetesen aki hivatkozik az itteni fórumra, illetve az ott történt beszélgetéseinkre 10% kedvezményt is élvez a nem akciós termékekből.
Amit belinkelek, az általában nem a hihetetlen Jawa moped első túlméretes dugattyú akciója, hanem olyasmi ami az itt fórumozóknak is esetleg megfontolás tárgyát képezheti. (ráadásul nem is napi szinten dobom vele szét a fórum életét)
Az oldalon fizetett hírdetést is szoktunk elhelyezni, ettől függetlenül én jobban hiszek az emberközeli kereskedelemben, ahol a vevő és eladó személyes jó viszonyt alakít ki, és nem csak egy "kell-nem kell" akció villog a főoladlon.
Ettől függetlenül ha zavart téged az ajánlat akkor még egyszer elnézést.
Sitkei- Tibor- darazsgarazs.hu
Egyébként nálam minden viccen kívül bevált taktika hogy hidegebb időben kitolom a napra ha nem indul