Tipusszám esetleg? Ebayen találtam, de akinek kell viszolyog a külföldi rendeléstől, mondván mi van ha nem lesz jó, buktam a pénzt? Magyarázhat neki az ember
2002, de még angol oldalon se lelem anélkül meg nem tudok rendelni. Motorosboltban se találják, bombardier szerviz 72eft-ot mondott rá, de típust nem adnak ki
Segítségként mondom hogy a gázpalackokat is vízzel nyomáspróbázzák.
Feltöltöd a tartályt vízzel és megnyomatod a névleges (üzemi) nyomás 1,2 szeresével. Ha el is durranna akkor csak fröccsen egyet de ha levegővel csinálod és hasad fel akkor baromi nagyot szól.
Milyen tartályra gondoltál?
Ha már itt vagyok: guuuuuglizssenik, valaki segítsen már megtalálni, hogy a bombardier ds 650-be milyen vezérműlánc való Ráment idáig a délutánom, de nincs meg....Tipus és szám kellene....
Van, egy kb. 80 literes, de nem túl bizalomgerjsztő
Arra gondoltam, kiviszem a hátsó kertbe, megnyomatom 15 barral, és ha durran, akkor durranjon , de utána 8-on jó biztos lesz.
Feltöltöd a tartályt vízzel és megnyomatod a névleges (üzemi) nyomás 1,2 szeresével. Ha el is durranna akkor csak fröccsen egyet de ha levegővel csinálod és hasad fel akkor baromi nagyot szól.
Milyen tartályra gondoltál?
De ahányszor csak kedved lesz bicajt festeni ahhoz bőven
Arra gondoltam, kiviszem a hátsó kertbe, megnyomatom 15 barral, és ha durran, akkor durranjon
Találtam adattáblát a kompresszoromhoz, meg haladok vele (ez annyit tesz, hogy már szét van bombázva
Szóval 130 l/p körül tud, nekem elég lesz.
Ezt sosem felejtem el!
Ablakok kipiálva számla megcsappantva!