Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tipusszám esetleg? Ebayen találtam, de akinek kell viszolyog a külföldi rendeléstől, mondván mi van ha nem lesz jó, buktam a pénzt? Magyarázhat neki az ember
144 dolcsiért van.
2002, de még angol oldalon se lelem anélkül meg nem tudok rendelni. Motorosboltban se találják, bombardier szerviz 72eft-ot mondott rá, de típust nem adnak ki
év?
mehet a bor!
Ha nem durran akkóóó meg kész a szóda
Segítségként mondom hogy a gázpalackokat is vízzel nyomáspróbázzák.
Feltöltöd a tartályt vízzel és megnyomatod a névleges (üzemi) nyomás 1,2 szeresével. Ha el is durranna akkor csak fröccsen egyet de ha levegővel csinálod és hasad fel akkor baromi nagyot szól.
Milyen tartályra gondoltál?
130/ perc a szívott vagy a leadott vagy a szállított
De ahányszor csak kedved lesz bicajt festeni ahhoz bőven
végeredménybe ez jó gondolat, csak legyen elég hosszú a tömlő és tudj biztos fedezékbe menni!
Ha már itt vagyok: guuuuuglizssenik, valaki segítsen már megtalálni, hogy a bombardier ds 650-be milyen vezérműlánc való Ráment idáig a délutánom, de nincs meg....Tipus és szám kellene....
Van, egy kb. 80 literes, de nem túl bizalomgerjsztő
Arra gondoltam, kiviszem a hátsó kertbe, megnyomatom 15 barral, és ha durran, akkor durranjon , de utána 8-on jó biztos lesz.
de most tartályod is van hozzá vagy azt még szerezni kell?
Ábrus meg Gida (meg a szkeptikus Csövi )

Találtam adattáblát a kompresszoromhoz, meg haladok vele (ez annyit tesz, hogy már szét van bombázva )
Szóval 130 l/p körül tud, nekem elég lesz.
te beteg vagy!
Jasziii... holnapfeladom
Jajj ne már annyira elérzékenyültem
Na akkor húzzál bele gida!
tudod hogy csíplek titeket, hogy az én kedvemért felvettétek! puszi Andinak is!

Ezt sosem felejtem el!
Én megfiatalodtam azért nem fogsz megismerni
Na újra itthon.
Ablakok kipiálva számla megcsappantva!