Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus,akarsz még motort venni?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Aki engem utáll most jelezze!
Ez azt jelenti :Szeretik egymást--különben elmennének!
de azért szeretjük egymást
Baráti összhang?
Múltkor három napig vitáztak! .
Hali fiatalok.
Örűlök,hogy egy jó társaság van itt!
Néha más fórumokat is olvasgatok
ITT A LEGJOBB::: BARÁTI ÖSSZHANG
Kösz a tanácsokat még új vagyok.
talán holnap lesz új akku 12 ah-s remélem fog működni jaaa nem feltételezem hogy rossz lenne a feszszab bízom benned,csak attol tartok ha nem rakom rendbe az egész rendszert akkor az is ki fog menni mint a régi
Igen,könnyen lehet hogy az akku terheli le a töltést.Amikor rádugod a generátor vezetéket,és leesik a váltó feszültség 0.5-0.6-ra,az nagyon gyanús.Elképzelhető hogy valahol némi zárlat van az elektromos rendszerben,valami villamos eszköz túl sok áramot vesz fel,de elsősorban az akku gyanús.Ki kéne próbálni egy garantáltan jó állapotú akkuval,a fesszabályzó biztos jó,azt teszteltem,nem is egyszer.
Na én meg remek palacsintát tudok sűtni/külhonban / is hires!
Igen az tavaly maradt el
Itt baszom a rezet 1 hete , máskor meg belefulladok a melóba
Jöhetne már 1 kis ónos eső
Az tavaly maradt el De tavaly elfoglalt is voltam az idén majd valamit összerántunk igérem Majd ugy tervezem mikor tetőt cserélek Legalább lesz munkaerő bőven
Ha semmi nem jön közbe:ott a helyem.
Viszont a környéken is szoktak motoros találkozót:
/Pusztaszabolcs/ Oda is eljöhetnétek és vendégül látom a tagságot.
Feribá ha idén lesz találkozó eljön majd?
Pittabácsi első fürdés buli mikor lesz mert az utolsó idén elmaradt nem tudtam neked segíteni főzni látod látod
Hali
Mindenkinek van adatlapja, és általában jelzik , jelenleg milyen motor van a birtokukban: Gilera mx-1- 150/s, fzr 500, fzr 600r, meg pár széthajtott-szétszedett.
Mindenkinek! Elöbb ide

Mondtam neked hogy szép...
Mennyünk mààà...
az akksiban fél óra állás után 12,8 v.van gyújtást rárakom akkor elkezd csökkennni kb.2mp-ként 1századot
Üdv Uraim!kollega!Mielőtt ismerkedni akarsz mutatkozz be,töltsd ki az adatlapot!