Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Sárvárról! :)
Szerintem apróbb módosítások is kihozhatják a maximumot ( fúvóka csere, iridiumos gyertya, sportlégszűrő, szívócső polír és a karbi hozzá hangolása...). De nem vagyok semmi rossz elrontója próbálkozz és mi meg tanulunk.
Maga blokk tömbbe már nem akarok semmihez hozzá matatni
Mivel ilyen nincs benne még ha bent lesz akkor megosztom hogy volt e értelme Akkor derül ki igazán ugyis
egyetlen 2006 os gixer hengerfejet vizsgáltam meg és a mi 5 szelepünk több áteresztö képeséggel bir mint az . A szívócsatornát is méregettem és formailag van különbség
Kérdés az, hogy a szelepeken be is tud-e jutni több levegő feltöltés nélkül. Mert csak akkor van értelme bővíteni a karbi keresztmetszetét.
Gyerekek nagyon kész vagyok. Elfáradtam.

Jó éjt mindenkinek!
Ez bizony így van. Nagy melegben nyáron érezhető a teljesítrmény ingadozása,főleg ha városban tötymörög az ember. A busz is sokkal erősebb hűvösebb időben,mint nyáron nagy melegben. Akkor úgy vánszorog,mintha homlokon vágták volna.
Megoldás: Intercooler!
Persze alakitással lenne ez is amihez szét kéne vágnom a tankot mind két felöl mert nem a motorblokk felett szívna hanem kintről kapná a hidegebb levegőt mert minél hidegebb a levegő annál több a kakaó
Nektek 37mm es a hengerenkénti torok az exupnál 38 az uj ezredeseknél 40 . Minél több levegőt tudsz a hengerekbe juttatni jó öszhangu beállitással annál több erőt kapsz .
És azzal sokkal jobb lesz?
Pedig tervezvel van rá egy 40mm es karbi sor
ÁÁllat Különben is ha éreznénk ha nem sajnos most az ennyimnél költségcsökentés van . Subert tűk visszarakásra lettek itélve És a gond az hogy frankon megy meg minden semmi akadás egyik tartományban sem de érzésre sok LE híányt érzek de visszont sporolosabb is 100-on normális használatban 1.5 lityi Meddig birom nem tudom csak addig marad igy
Akkor te érzel a Sanyi meg mi nem
mikor ezek voltak a toppok régen azt nyílatkozták piloták hogy csak igazábol a versenykörülményeknél lehetett érezni belöle valamit
Hát igen. Nem sikerülhet minden olyan jól,mint az FZR 1000
Pár elsö generácionál igen de felhagytak vele 2006 körül kb
Hú de szarul látszik.

Sziasztok!
Hétfő,kedd szabin vagyok,akkor utána tudok nézni a motoroknak,ha gondolod. Sajna nagyon sűrű hetem volt ne haragudj.