Szerintem apróbb módosítások is kihozhatják a maximumot ( fúvóka csere, iridiumos gyertya, sportlégszűrő, szívócső polír és a karbi hozzá hangolása...). De nem vagyok semmi rossz elrontója próbálkozz és mi meg tanulunk.
egyetlen 2006 os gixer hengerfejet vizsgáltam meg és a mi 5 szelepünk több áteresztö képeséggel bir mint az . A szívócsatornát is méregettem és formailag van különbség
Ez bizony így van. Nagy melegben nyáron érezhető a teljesítrmény ingadozása,főleg ha városban tötymörög az ember. A busz is sokkal erősebb hűvösebb időben,mint nyáron nagy melegben. Akkor úgy vánszorog,mintha homlokon vágták volna.
Megoldás: Intercooler!
Persze alakitással lenne ez is amihez szét kéne vágnom a tankot mind két felöl mert nem a motorblokk felett szívna hanem kintről kapná a hidegebb levegőt mert minél hidegebb a levegő annál több a kakaó
Nektek 37mm es a hengerenkénti torok az exupnál 38 az uj ezredeseknél 40 . Minél több levegőt tudsz a hengerekbe juttatni jó öszhangu beállitással annál több erőt kapsz .
ÁÁllat Különben is ha éreznénk ha nem sajnos most az ennyimnél költségcsökentés van . Subert tűk visszarakásra lettek itélve És a gond az hogy frankon megy meg minden semmi akadás egyik tartományban sem de érzésre sok LE híányt érzek de visszont sporolosabb is 100-on normális használatban 1.5 lityi Meddig birom nem tudom csak addig marad igy
Jó éjt mindenkinek!
Megoldás: Intercooler!