Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az asszonyra hallgattam de nem kellett volna szabad nőt ilyen döntésbe bevonni. (esetleg andit)
Most már mindegy.
Olvastam régen pár Német (Motorrad)szélcsatornás-profi műszeres-mérőpados tesztet erről (ZX-7R, GSXR750, YZF750, meg lehet hogy volt még valami de nem emlékszem) és végsebességnél (már nem pontosan emlékszem a számokra de) a:
- ZX7-nél (a legpengébben megcsinált-szigetelt airbox) jelentett pár +LE-t amivel talán 5-tel többet ment.
- GSXR-nél a pár millibár torlónyomás hatását megsemmisítette a beáramló levegő pár 'C-os melegedése így nullára jött ki a hatása.
- YZF-nél (nincs ram-air rendszere, a tank alól szív) értelemszerűen vákum van a légszűrőházban viszont a levegő hűlt pár 'C-t a beáramláskor így kb. kompenzálta a ram-air rendszer hiányát.
A végén azzal zárták hogyha rátennék a ZX7 ram-air rendszerét a Yamahára és belőnének hozzá mindent akkor az is csak pár (2-3LE-vel) tudna többet mint alaphelyzetben (lassabb tempónál egyiknél sincs szinte semmi hatása a teljesítményre) így annyi értelme van az egésznek hogy:
- a prospektusokban jól hangzik a Ram-Air kifejezés és a+ teljesítmény (ígérete=olyan kell)
- a versenysportban minden tized+ teljesítmény számít így ott lehet ennek jelentősége (de ott meg úgyis átépítik az egész szívórendszert szóval tökmindegy)
jó éjt .
Na megyek fürödni, aludni mert holnap korán reggel lesz a szuperbájk
Rám hallgatsz inkább fényezd lee , mondjuk a matyóminta most divat !
Van szép hengermintám ha érdekel .
Megunja Ádám oszt visszaveszed , persze az amortizációt lealkudod
Ezen én is dolgoztam mert nyáron Pl: Szentendrére menet a Pesti forgalomban araszolva a dög melegben már minden baja volt mert a tank alól szívta be a forró levegőt. (alapjárat felett pici gázra már fulladozott de felette jó volt, párszáz méter menet után ha átszellőzött akkor jó volt a következő kocsisorig)
Első lépésben csináltam pár nagyobb furatot a légszűrőházfedél elejére (amin a cső néz hátrafelé) így a tank eleje alól(is) megy a levegő közvetlenül a légszűrőbe. Érezhetően javult a helyzet és nagyobb fordulaton is élénkebb lett a jármű bár a szívászaj is nagyobb lett. (de jó hangja van )
A következő lépés a külső levegő odavezetése lett volna valahogy de erre sajnos már nem került sor.
Nekem még festeni is kellene, meg plexit cserélni.
Szólj majd, én is akkora időzítem.
Ja azért nem kapkodtam , hideg van a garázsban . Ahogy jön egy kis jó idő nekiállok , vizsga , gumi , olaj ,meg fékbetét és még pár apróság
Ok végül is még ráér.
Ahogy megrendelem még nem tettem meg ...
Pár hét oszt gurulunk egyet , Visegrád, Esztergom , Dobogókőn meg eszünk egy fasza zsíroskenyeret sok hagymával amit hazáig szagolhatunk a bukóban !
Mikor lesz olaj?
Lehet, hogy neked van igazad , ezt nekem, hogy nem emlékszek már erre sem. 4 hónapja nem láttam a motoromat, lehet már meg sincs .
de nem megy a cső keresztül a vázon ? Csak bele van dugva és ott üreges ? Na jó tavasszal szétbontom a motorod oszt megnézem !
De inkább csak dísz
Egy műanyag csűben megyen azoxigén .
Pénz nem számít ! Az a legkevesebb !
A főnökömet 3 hete fotózták le az 5-ön 90 helyett 172-vel. 130 pénz
Akkor ott hogy megy bee ?
én meg az ötös úton satuztam 180 km/h-ról múlthét szombaton , kifordult egy autó elém ( Beszarcsiztam egy kicsit )