Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben, mindenképp jelzek előtte. :)
A kék testkábelt kösd a másik oldalra,a fekete testkábelhez,egy csavar fogja őket testre.Az a fekete megy az akkuhoz,és azt is pucold meg,ha oxidált,Asszem Pupunak ez a fekete testkábel volt rossz kontaktusban.
Jó a bekötés.Húzd le a három fehér vezetéket,az megy a generátorra,és azokat mérd.
igen az volt
csak ne lennék síkhülye a számítógéphez na ezt kerestem az előző az asszonykám műtétje volt
Gondolom ez nem te vagy?
A három fázis összesen ad 21 A-t,Rá kell mérni ellenállás méréssel,a-b,b-c,a-c módon a három vezetékre,ha jók,közel egyforma értéket kell mutatniuk.Persze álló motornál.Aztán testre is mérd meg mindhármat,lehet testzárlat is.
orrplasztika
basszus a kép az véletlen
elvileg a generátor-ról jövő 3 vezetéknél mekkora áramnak kell lenni?
Én magam.
Már másnap ketyegett.....
Sanyi nálad mi nem tökéletes?
Ezekkel a felnikkel kipróbálnám !
Ja látom,akkunál is pucoltad.Lehet a generátor egyik(vagy kettő is)fázisa zárlatos,nekem is csak egy fázis dolgozott,Pörbölyről helyzetjelzőkkel jöttem haza,mert a fényszórókat már nem bírta el.
Már itthon a hétre befejeztem mert nem fagyoskodok tovább
Az akkunál is pucold meg a csatlakozó kábeleket,próbaképp rá is kötheted az akkura direkt a fesszabályzót,zöld/sárga plusz.kék minusz.És így mérj feszültséget.
Csá dagiii ! Van már alkatrész ?
Vigyázz! El ne dobd ilyen szar időben. Nálunk megint szállingózik a hó,és hideg is van.
már beraktam de valami más baj is van,bár már nem ingadozik a töltés de nem az igazi, alapjárat lámpával-anélkül:13.5v
fordulat ugyanúgy 12,8v
csatlakozók tisztítva.tank mellet,feszszabnál,aksinál, mi lehet még a baj?