Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszke. De már am is 163 dolcsikánál jár.
Húdekibaszottmásnaposvagyokanapmegsütezerrel.
Az is szép de nekem csak feketében tetszik.
"alkudtál" Ha még alkudtam volna.
Csak annyit kértem amit a hirdetésben feladott, egyébként hagyom a francba mert van még egy rakás másik is a fiókban. (de nagyon kiakasztott mert úgy nézett ki a dolog mintha én azt mondtam volna hogy: oké, a feléért érdekel)
A régóta álló motor feltámasztásának a menete meg már sajnos ~22 éve ismert folyamat, mivel majdnem mindig olyanokat vettem. (épp ezért léptem kettőt hátra mikor elhangzott hogy "jó de úgy viszed ahogy ott van" mivel most olyat akarok venni ami szép-jó és csak használni kell.(nem akarom szétszedni)
Aki siet, még ideér... 12h -kor...
Beza..... Kiskunhalason évnyitó felvonulás...
Megkérdeztem nem szállít külföldre. Felejtős...
Jó reggelteket!

Csak a papírokra kérdeztem rá, de aztán eltűnt a tag. Épp aznap volt az RTL fókuszban szó ezekről az internet csalókról lehet azért...
huzon le egy gyeretyapipát
Igazad van Ferikém ma megjáratjuk a lovakat!
Az XX tul erős neki megmondta a multkor!
Hali mindenkinek.
Szép napot.Irány a moptor.
Ma lehet tolni ebben a jó időben.
szépjóreggeleket
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-6653214 inkább ez
Üdv Uraim!A motorvásárlás ilyen,és ez csak az első gép amire alkudtál.Szerintem hagyd a francba,ennyiért kapsz másik,lehet jobb gépet,meg én tegnap jöttem rá,mikorra végre összeállt a busa ha egy évnél többet áll,számolni kell egy nagycsomoó melóval,mikorra kitakarítod rendesen a tüzelőanyagrendszert,telószimeringek is könnyen cserések stb...
hátsó kerék csapágyak
reggelt fél 6 kor már a gázt húztam

Addig amíg a Hondát nem vitték el addig nem tudtam mit csinálni.
Ma utalja a lét (400-at) a többit (360) májusig kicsengeti.
Egyébként nem értem hogy hogy mondhat egy kereskedő ilyeneket. (gab szerintem sokkal okosabban oldotta volna meg mint eladó úgy, hogy nem vesztett volna rajta semmit)
Csak annyit kértem ami a hirdetésben le volt írva, nem is alkudoztam semmit.(még) Erre ez lett belőle.

Ha van esze és azt mondta volna hogy oké, tényleg az van odaírva, így legyen 549e+akkor 100e a f.helyezés= 650e:
-forgalomba helyezve (ha nem ér rá akkor szól egy ismerősének aki vállalja és ad neki egy 20-ast érte)
-lemossa (tiszta poros)
-új akksival (6e-ért vett volna bele egy sima savast és kész, persze én nem olyat vennék)
-új gyertyákkal (ugyanaz kell bele mint az ezres FZR-be, 1100Ft/db)
-friss olajjal: 4l Castrol Actevo 6,5e, új szűrővel: 1e (olyan mint az FZR-é)
Ott előttem kiszámolta: a valós költsége a f.helyezésnek: 71e
És minden teljesítve amit ígért 71e+38eFt=109e Ft-ból.
hát igen...túl sokat szotyiztál rajta és már ő van pozícióban...vagy vársz még vele,vagy keresel másikat...
Csak annyit írj neki hogy: Oh Great! Could we do it by the WSW-Transport?
Francokat, az tovább sz&rakodna a szélmalmokkal, olyat meg még nem láttam hirdetve.