Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! mik azok a dolgok, amiket el kell végezni a szezonra való felkészítésre, és kb mennyibe kerülhet?
Tescó?
Mellett.
az a baj hogy pesten se kapok sehol vasárnap
hol vagy helyileg?dunaujváros?
És kékre fagytatok a végére?
Gyertyát adok szívesen de Pesthez közelebb vagy mint hozzám. (61km)
350km lett a vége
Válba vagyok de haver kocsijával mobil.!
Feribácsi látott minket ott integettük mikor arra jártunk legközelebb benézünk hozzád.
Mennyire fehér megye?
Láttunk bezony
Van egy ilyen üléstakaróm eladó.
Műanyag, mindenféle típusjelzés nélküli példány.

Sajnos FZR1000 Genesisre nem jó.
Gyanítom hogy vagy 600-asra, vagy az 1000 exupra való. (vagy a tököm tudja)
Olyan 5000,-Ft plusz postaköltséget körül gondoltam érte.
Csak az után hirdetem meg ha itt nem lesz komoly érdeklődés.
Sziasztok.Sürgős segitség kéne.Lejöttem szezonnyitóként fehér megyébe.Itt kiderült hogy az egyik gyertyám halott.Nem lenne errefelé valakinek egy akármilyen használt gyertyája hogy haza tudjak menni?Segitsetek légyszi!Please!
Ma kihoztam az Omegát egí kicsit. 1 hónapja nem volt indítva,de elsőre indult szépen.

Áttelelt a garázsban.
Láttam ,hogy meglepődött mikor balra kanyarodik és ott vagyok mellette és kapúnak ment igy én mentem be a mosóba és bal idom nyomódott meg.
Remélem idén az első - utolsó volt.
Ez vot a történethez a sluszpoén

De az a lényeg, hogy csak az idom tört, nem a csont. Ennél nagyobb baj ne legyen a köv. 20 évben
Ja a mosó baloldalon volt
Hali
Jó estét
Mai nap termése a bal idom törése.
Pesten a Hamzsabégin kirakja jobbra az indexet,mikor mellé érek, bekanyarodik a kapú alá a mosóhoz./Nő-volt/
Mentem vele.
Kérdezem miért jobbra? ::hogy jobban betudjak a mosóra állni .
Ennyi az egész.,
Na megjártuk a Mátrát,Sástóig jo onnan felfelé ho van meg vizes az aszfalt ,Mátraházán 1 fok van,de azért voltunk vagy 8-an motorosok,meg utközben is találkoztunk jópárral Össz. toltunk 140 km-t.de megálltunk 2-szer teázni,de király volt!
Nálunk még hideg van.

Kint voltunk a kisháznál.
Én most toltam 60km,de azért még nincs az a banánérlelömeleg
Néztem,de tőlem 140 km,azt ennyit azért nem vállalok be 7-8 fokba,meg dolgom is volt,de most elgurulunk a Mátrába ,az joval közelebb van!
Na ez jol néz ki!
Mi ez a nagy örülés?
GO NOW!