az asszonynak 5,1 liter lett a fogyija,beszarás...mondjuk vártam is rá eleget,neki ez volt a szezon első gurulása:)
Baracskánál a 7-esen nagyon faszra tettem a közeget.Kint állnak a település Marton felöli végén,gurulok 70-el 4.-ben.tök normálisan.Kb.a kocsmánál járok,amikor látom nyílik a kocsi ajtó,visszabaszom egyesbe,csuma gáz,egykerék,váltás 11000-nél,2-es 3-as ugyanígy,a hülye rendőr áll a külső sáv közepén,annyira be volt szarva,hogy a kezét se emelte fel,csak lesett,mint hal a szatyorban a társa is,az emelkedő tetején a kanyart már 250-el vettem
Én azt az elvet vallom(no offense),hogy,aki nem tudja a hónap bármelyik napján teletankolni az autóját,annak ne legyen...Nem fogja tudni fenntartani,csak megkeseríti az életét...
Az ősszel letettem a motort,azóta csak polcnak használom
egyszer sem néztem rá,csak az aksit vettem ki.
Ma gondoltam beröffentem ,és láss csodát :
Az első tekerésre
nem indul,
de a századikra sem
Mielőtt belemész abba h egy lengőkart cseréljenek,újra,vagy másik bontottra,mert valószínű h ezt tanácsolják.Na ezek előtt cseréltesd ki a stabilizátor szilenteket 4-5000 ft .Tapasztalt szerelők nagy része is akaratlanul beszívja,és lengőkart,talpast cserél feleslegesen,kopogás meg marad ugyanúgy
most értünk haza egy 350 km-es körről,dög fáradt vagyok
a power commandernek egy újabb áldásos hatása mutatkozott meg:10-15% fogyasztáscsökkenés,fix 8,5-9 liter lett a fogyija a 11-13 literről
hazafele már egy kicsit hűvös volt,de nagyon jól éreztük magunkat:volt kanyargás,száguldás,rendőrszopatás minden
A macskám is pont ma reggel jött haza, már lemondtunk róla, majd két hét eltávon volt
Rá is előbb rájött a görcs, akár csak rád pedig még nincs is tavasz.
Baracskánál a 7-esen nagyon faszra tettem a közeget.Kint állnak a település Marton felöli végén,gurulok 70-el 4.-ben.tök normálisan.Kb.a kocsmánál járok,amikor látom nyílik a kocsi ajtó,visszabaszom egyesbe,csuma gáz,egykerék,váltás 11000-nél,2-es 3-as ugyanígy,a hülye rendőr áll a külső sáv közepén,annyira be volt szarva,hogy a kezét se emelte fel,csak lesett,mint hal a szatyorban a társa is,az emelkedő tetején a kanyart már 250-el vettem
egyszer sem néztem rá,csak az aksit vettem ki.
Ma gondoltam beröffentem ,és láss csodát :
Az első tekerésre
nem indul,
de a századikra sem
most értünk haza egy 350 km-es körről,dög fáradt vagyok
a power commandernek egy újabb áldásos hatása mutatkozott meg:10-15% fogyasztáscsökkenés,fix 8,5-9 liter lett a fogyija a 11-13 literről
hazafele már egy kicsit hűvös volt,de nagyon jól éreztük magunkat:volt kanyargás,száguldás,rendőrszopatás minden
Megvolt ma az ezredik km. .
Rá is előbb rájött a görcs, akár csak rád
Sziasztok!