Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a yamahától sem vagyok ideges.
oké
Nekem semmi bajom a szuzukiddal én nem is mondtam rá rosszat
maradjunk annyiba, hogy kaptam egy autót...és suzuki ide vagy suzuki oda, imádom és 532431312x jobb mint a corsa.
de gondolkodik itt mindenki
hát de hogy...a suzukiba nem fér be, lábon meg nem igazán hiszem, hogy megoldható a kivitele perpill
corsát eladtam egy makinak, azt hitte jól jár olyan fehér habosak voltak a csövek belül, hogy borotválkozni lehetett volna vele, az olajkupakról nem is beszélve...biztos nem volt hengerfejes...biztos. ráadásul kereskedő volt, szóval nem is értem, de vinni akarta én meg nem tartottam vissza. A suzuki meg hát na, az titok
Figyelj töki adj egy esélyt neki valahogy ki kő juttatni és ránézünk kipucolom átnézem és meglássuk mi sül ki belőle.
eladtad a corsát és vettél 1 suzit?
áá nincs maradása sajnos, ha csak nem áll pénz a házhoz. azt meg egyenlőre nem igazán látom...elég, hogy a suzukin meg kell csináltatni valami szart, mert kocog a jobb eleje
ó én már 1000km lenyomtam idén én szeretem a 14 fok alatti időt is csak ne essen semmi. Próbáld megcsinálni ne kótyavetyéld el
márc. 8.-án lejár a forgalmija a kicsinek...vagy lesz egy rizikós utam, vagy fillérekért kell eladjam shit
mizu Pupi, nagyon szerelsz látom lassanként én is bepöffentem a kicsit, csak legyen melegebb mert egyikünk se szereti a 14 fok alatti hőmérsékletet
Ma is kidolgoztam magam
Tárcsacsere 1ó alatt könnyen kijöttek a csavarok azt hittem melegítős kalapálós lesz de nem
halo mindenki.
mizuuu?
Megvan az új cici? Király!
1000éve még motorszerelés közbe hallgattuk
Értem. Lekötnek az új játékaid.