Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaszi, ez jó lehet?
Áh, szerencsére nem, írtam is, hogy csak a benzin fogyott ki, szerencsére. Azt furcsálltam mindössze, hogy előtte nem rángatott be, hogy fogy, mert akkor lett volna időm átkapcsolni tartalékra. Azért köszi a választ mindenkinek :))
na majd most
link
Na mégegyszer:link
ezen is brembo minden:)
az öhlins-re nem fáj a fogam,a tapasztalatok szerint sokkal betegesebb,mint a sachs,valószínűleg verseny körülmények között jobb,de én ezt sosem tudom meg..
amire vágyom nagyon és vadászom is,azok a kovácsolt OZ kerekek,1,5 kilóval könnyebbek,mint a gyári,valamint eszméletlen gyönyörűek...(http://i.ebayimg.com/t/APRILIA...$T2eC16VHJGYE9nooiLZc
BQ+wcUwMv!~~60_35.JPG)
a karbon kiegészítők,amikkel fel van még ezeken kívül szerelve a factory pedig nem oszt nem szoroz
Bàr az se mind1 hogy honnan jön a kattogàs elölrõl vagy hàtulról...
Szia!
Nekem volt egyszer ugyanilyen problémàm, szerintem az ac pumpàval lesz a baj.
Igazából ez teccik nekem is, pár éve az Adrián láttam egy RSV 1000 R Factoryt, Termignoni csővel, azóta. Azon őlinsz meg brembo volt minden, és új volt, azt elfogadtam volna.
és az enyém is az
szerintem nincs annyi lóerő még így sem
Meg nekem van egy 1300R Suzukim. Igaz, nem sólyom, fecske
Akkor PC-el már majdnem eléri az 1000 EXUP teljesítményét?
Jó, tudom, hogy újabb, meg könnyebb is, csak jólesett
szerintem zsoltinak innyektoros gépe van Ja meg atosznak is.
Kedv hiány az nekem is volt tegnap, meg lesz ma is mert kezdek éjszakára.
jól van na:)
bele sem merek gondolni,milyen lesz ez faszán összelőve,angliából rendeltem k&n légszűrőt 9000.-ért,a gyári papír 14000.-
szép idő volt nagyon:
Jó helyen reklámozod a PC-t itt majdnem mindenkinek injektoros a mocija!
Mi lesz ha Csunderlikék beállítják padon,Te a motoron fogsz élvezni Igy legalább a sexuális életed is gépesítve lesz!
most értem haza a motorozásból:
azt a jóságos jó k. isten f@sza,ez valami fantasztikus volt
nem térek magamhoz,minden ütem itt van még az agyamban,iszonyatosan jót csapattam!
ha valaki tud olcsón szerezni pc-t a motorjához(és persze injektoros masinája van),az ne habozzon,szerintem nagyon megéri
az aprókavics olyan muzsikát varázsolt a fülembe,hogy még mindig mosolygok,viszont ezeket a gumikat holnap ledobom a picsába:hiába nincsenek elkopva,annyira lapos a profilja,hogy nem lehet vele egy jót kanyarodni...meg nem is bízok bennük...
Pestám,most Katim is ilyen tavaszi fáradtsággal küzd.Két hete volt egy kis náthája,de azóta is a homlokát tapogatja pedig láza már nincs.Szédülésre panaszkodik és nincs étvágya.Dokinál voltam vele a héten 95/60 volt a vérnyomása,a cukra meg 3!Gyorsan főztem neki itt a hétvégén,mérsékelten eszik.Persze ha elvinném a Gulyás csárdába azért megenné a fél étlapot egy kis sörrel.
A kattogás az tipikus benzinpumpa,nyomná csak nincs mit.Nézd át a benzincsöveket,mert lehet rosszul vannak rákötve a csapra.frissen vett gépre mindig ferde szemmel kell nézni,szervízkönyvet nem adnak velük,így nem tudja az ember ki és mit mókolt el rajta.
És tényleg! Komolyan mondom, már összehívtam mindenkit, hogy mi lehet a gond és csak ennyi... Áhh, nagyon hülye vagyok :D De mentségemre szóljon, hogy csak 2 hete van meg a motor. Kösziiii nagyooon! :))
Nő híány nincs Bordahíány sincs De viszont kedv híány az van . Kimentem metszeni de rájöttem ,hogy ma az sem nem valo ,gondoltam beröffentem a vasat hát rájöttem ahoz sincs kedvem . Bejöttem tv-ni azt meg nincs kedvem nézni . Na most szerintem az a legjobb ha ma semmihez nem nyúlok hozzá .
Klasszikus tavaszi fáradtság...(vagy nőhiány? ) előbbi elmúlik
Bordád meggyógyult már teljesen?