Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a benzinnel mindenkinek van valami tapasztalata.
1975-ben vettem a ts-250-st.szétkaptam a blokkot és egy kis tuningot adtam ,ami 180-185- volt végre.Mikor vissza raktam :irány Velence.
Pesten megtankoltam , mert már tartalékon volt a moci.
Velence előtt leállt.megnéztem mindent csak a benzint nem ,mivel teleraktam Pesten .Utólag kiderűlt rosszul lett tuningolva és elment a benzin :Nem részletezem de akkor már több tuning volt a hátam mögött.
Idegen segített: Van benzin?
Nem volt!
És köszi a kézbesítést.
Hali
Az adat lapodat kitöltödhetnéd,
megtudjuk ,hogy hívnak és milyen géped van
Először azt kezdtem el írni hogy "én már láttam és tényleg lány" de aztán inkább módosítottam, hátha te is olvasod.
Na jó éjszakát elfáradtam mára megyek ledőlök pár órára. mondjuk reggelig

Szerintem is az
Szerintem egy nagyon aranyos lány.
nincs csak úgy néz ki,mintha lenne:-))

8 hónap alatt 20ezer és 500as...

Tényleg
Én is jártam igy 2-szer egyszer tartalékon maradt a kapcs. ,egyszer meg letört a vez, róla és összeért,megint kiszopta az összes benzint!
Kollega! Évente 17 000 km-t tol a 600-as géppel a Hölgy ,Mi csak kérhetünk meg jelenthetünk neki!
De az biztató, hogy egyből észlelted a problémát, és megálltál
Az ilyen rendszám miatt visít villogva jöttek utánam a zsaruk ,de végül is kimagyaráztam magam,meg se büntettek Az Akrába fojtás van?Az enyém tök üres végig!
Én 1x láttam őt motort szerelni nagyon ügyes
Te tényleg lány vagy? Csak azért kérdem, mert még nem találkoztam olyan lánnyal, aki érdemben hozzá tud szólni ilyen témához ^^
Jaaa, bocsi nem figyeltem, hogy azt arra írtad, hogy megoldódott
Köszönöm szépen, igazi szerelem, imàdom
Nem rosszak, 300e fölött mennek kicsiny kis hazánkban. De úgy tudom nem ezt tiltották be hanem az LT500r-t . 2T 500 ccm, quadzilla becenéven futott, azt betiltották,mert sokan haltak rajta
De azért jó, hogy írtál, mert így alkalmam nyílt megtekinteni a fényképeidet. Egy szóval: nem lehet egy szóval jellemezni :) Hihetetlenül gyönyörű, meseszép :)))
Sziasztok.A gyertya problem megoldódott,vettem 4 újat. .Viszont a töltés az nem.Levettük a generátor fedelet szénkefe ki,kis pucolás a forgórészen s lőn 14...,töltés,de csak egy darabig.A szénkefét valami mókolt belefaragott szarnak nézzük,valószínűleg az összetaknyolt megint mindent miután járt kicsit.Ötlet?Hol kapnék esetleg szénkefét házával együtt olcsóé?
Én 1 haverommal kb 35kg vasággyal tologattam az XL500at amin ültem hátha beindul. Kérdezte van benya persze nem látod. lehúztam a benzincsövet a szűrő után és folyt. Ami szűrőbe volt az folyt meg a gyerekről a víz mikor már vagy fél órája tologatott. aztán belenéztünk és hopp üres, aztán rólam folyt a víz nem győztem futni előle mikor meglátott 1 héten át