Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod, nálunk pl. nem is lehet busszal járni, mert csak pár vonal van (engem 1 érint úgy-ahogy) és ritkán is megy - kisváros.
Akkor én mivel járjak?
Szóval vannak, akiknek KELL a kocsi, mind1, mennyibe van.
Hátul nem.
azt akarod mondani,hogy nem ülsz soha buszon?
Nem utazom rajta,semmilyen körülmények között. Inkább ázok a bringán,ha nagy a hó, megyek gyalog. És ezt teljesen komolyan mondom.
Én 20 évesen télen bicajjal 12 perc alatt értem be a melóba, autóval negyed óra volt *

*autó beindítás, jég lekaparás, kapu ki, kiállás, kapu be - bicóval meg tekertem, hogy ne faggyak meg
Hát ez rablás!

Nálunk 6700ft Viszont nem járnak a buszok.
mégis busszal jársz
15-20km bringán is ki lehet bírni,nem kell egy Amstrongnak lenni hozzá.
Nem tudtok meggyőzni.
busszal...téged is kocsival hordtak gyerekként mindenhova?felnőttél?
vegyél bérletet...itt fehérváron 7000 Ft egy felnőtt bérlet
pl. gyereket hordani oviba elég xar robesszel meg nagy bevásárlás is.
Mé? Má? 15-20 kmert ki lehet vele bírni 2 literből elvan.
Mondjuk nekem is volt , de rájöttem hogy igazából ki sem szerettem tolni, és egy szezonban ment vagy 500 km ert amit nem is egyedül varázsoltam bele
Akkor inkább megyek gyalog.

A bringa 1000x többet ér,mint egy szaros robogó. Viszolygok tőlük!
A busz qrva drága autóval olcsóbban kijövök (persze écs-t meg egyebet nem számolva, csak km/üanyag)
Olcsóbb tömegközl. kéne, ha azt akarnák, hogy az emberek járjanak is vele... nekem Pest vonattal 6000 (és 2x3óra), meg ott még 1500 (napijegy) Autóval meg 9000 (2x1.5 óra), tehát még egyedül is megérheti, 2-en meg már evidens.
figyelj,ha 50-6000 van csak akkor inkább azt,mint egy szaros biciklit nem?
Robogóért nem adnék egy vasat se! Annál visszataszítóbb jármű kevés van,legalábbis az én szememben.

Nem a nagyrobeszekre gondoltam.
Vagy menjenek bringával,legalább nem lesznek ilyen nyeke-nyókák.
és az is lenne a normális,ha nincs pénze autót fenntartani,akkor tartson fenn egy robogót,az is mobillá tesz,és nem kell buszozni
Senkinek nem kívánom h olyan helyzetbe kerüljön valaha is,de aki megszokta a kocsit,vagy épp szükséges is,biztos h az utolsó dolgok között lesz amit eldob ha szorul a hurok még akkor is ha gyűjtenie kell a tankolásra.
Azaz ma szerintem ilyen elven az emberek legalább 20-30 % ának nem lenne járgánya
azt se adják ingyen:)
a főfékhengert meg általában nem lehet felújítani,max a munkahengert
Vesz felújító készletet
busszal
Aztán ha elfossa magát a főfékhenger,vagy venni kell rá gumikat,akkor mi a tökömből fog venni?Elárulom sehogyan,"jó az még,hiszen csak itt járok vele a környéken"
Magyar gyártmányú permetező kanna alig használt,az is csak hétvégén, nagyon baráti áron valakinek?

Köllene nagyon!
Tán használt autót akarsz venni? Mert ha népek ezt az elvet követnék, lenne pár db eladó...
Még a szutyuki is 15-ér megy tele, és vannak olyanok sokan, akiknél ennyi hóvégén már gond, de azoknak is csak kell járni valamivel...