Na látod, nálunk pl. nem is lehet busszal járni, mert csak pár vonal van (engem 1 érint úgy-ahogy) és ritkán is megy - kisváros.
Akkor én mivel járjak?
Szóval vannak, akiknek KELL a kocsi, mind1, mennyibe van.
Mé? Má? 15-20 kmert ki lehet vele bírni 2 literből elvan.
Mondjuk nekem is volt , de rájöttem hogy igazából ki sem szerettem tolni, és egy szezonban ment vagy 500 km ert amit nem is egyedül varázsoltam bele
A busz qrva drága autóval olcsóbban kijövök (persze écs-t meg egyebet nem számolva, csak km/üanyag)
Olcsóbb tömegközl. kéne, ha azt akarnák, hogy az emberek járjanak is vele... nekem Pest vonattal 6000 (és 2x3óra), meg ott még 1500 (napijegy) Autóval meg 9000 (2x1.5 óra), tehát még egyedül is megérheti, 2-en meg már evidens.
Senkinek nem kívánom h olyan helyzetbe kerüljön valaha is,de aki megszokta a kocsit,vagy épp szükséges is,biztos h az utolsó dolgok között lesz amit eldob ha szorul a hurok még akkor is ha gyűjtenie kell a tankolásra.
Azaz ma szerintem ilyen elven az emberek legalább 20-30 % ának nem lenne járgánya
busszal
Aztán ha elfossa magát a főfékhenger,vagy venni kell rá gumikat,akkor mi a tökömből fog venni?Elárulom sehogyan,"jó az még,hiszen csak itt járok vele a környéken"
Tán használt autót akarsz venni? Mert ha népek ezt az elvet követnék, lenne pár db eladó...
Még a szutyuki is 15-ér megy tele, és vannak olyanok sokan, akiknél ennyi hóvégén már gond, de azoknak is csak kell járni valamivel...
Akkor én mivel járjak?
Szóval vannak, akiknek KELL a kocsi, mind1, mennyibe van.
*autó beindítás, jég lekaparás, kapu ki, kiállás, kapu be - bicóval meg tekertem, hogy ne faggyak meg
Nálunk 6700ft
Nem tudtok meggyőzni.
Mondjuk nekem is volt , de rájöttem hogy igazából ki sem szerettem tolni, és egy szezonban ment vagy 500 km ert amit nem is egyedül varázsoltam bele
A bringa 1000x többet ér,mint egy szaros robogó. Viszolygok tőlük!
Olcsóbb tömegközl. kéne, ha azt akarnák, hogy az emberek járjanak is vele... nekem Pest vonattal 6000 (és 2x3óra), meg ott még 1500 (napijegy) Autóval meg 9000 (2x1.5 óra), tehát még egyedül is megérheti, 2-en meg már evidens.
Nem a nagyrobeszekre gondoltam.
Azaz ma szerintem ilyen elven az emberek legalább 20-30 % ának nem lenne járgánya
a főfékhengert meg általában nem lehet felújítani,max a munkahengert
Aztán ha elfossa magát a főfékhenger,vagy venni kell rá gumikat,akkor mi a tökömből fog venni?Elárulom sehogyan,"jó az még,hiszen csak itt járok vele a környéken"
Köllene nagyon!
Még a szutyuki is 15-ér megy tele, és vannak olyanok sokan, akiknél ennyi hóvégén már gond, de azoknak is csak kell járni valamivel...