Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kírály a méz De mien is
az nem baj!fejleszti a logikáját! én is szerettem legózni meg eltüntetni dolgokat!
És jól ért a pakoláshoz is
az a jó! de milyen bölcsőmet?
Szeva, megvagyunk.

A büdös kölök kezdi megszokni a bölcsődet.
Tévét meg a számítógépet meg már be tudja kapcsolni.
és azt is szerettél volna vagy inkább fiút?
puncis Vagyis eddig úgy tűnik.
szevasz emre mizu veletek minden oké?
most is valami belecsiszolt,reszelt dolog van benne.Lehet hogy valami régi gépből vagy ilyesmiből való ami motor volt előtte és nem olyan jó a minősége erre a célra?
Semmi különös.Meló nálunk is rendesen kecó lassan készülődik várjuk a jó időt.Jövő héten viszem szerelőhöz aztán április elején megkezdjük a szezont!

Nem is tudtam, hogy baba lesz? kisfiú vagy kislány?
namégeccer, most van itt pár ember

Van egy ilyen üléstakaróm eladó.
Műanyag, mindenféle típusjelzés nélküli példány.

Sajnos FZR1000 Genesisre nem jó.
Gyanítom hogy vagy 600-asra, vagy az 1000 exupra való. (vagy a tököm tudja)
Olyan 5000,-Ft plusz postaköltséget körül gondoltam érte. (ha innét kell valakinek) Csak az után hirdetem meg ha itt nem lesz komoly érdeklődés.
Szeva!
Minden ok. Meló ezerrel, suli vége ezért már nyugodság van, asszonykám szépen gömbölyödik már csak motorozni kellene és teljes lenne a boldogság!
Veletek mizújs?
szevasz Fábi de rég találkoztunk! mi helyzet veletek?
Hali!
Azt hiszem, hogy az már nincs ott több éve. Régen én is vásároltam náluk, de már kb 2 éve nem találtam őket.
Tiszteletem Feri bácsi!
Ha pont olyan nincs vehetsz negyobbat és finoman belecsiszolod,a lényeg olyan minőségi legyen . Az eladók nem kezdők.
Köszi az infót megpróbálom
Van !
Hali látom Bp.-n laksz.
VIII ker népszinház utca elején
Szénkefe szaküzlet.
Vidd a mintát ha nem tudsz egy cikkszámot!
halihó van itt még valaki?
Sziasztok.Valaki nem tudná megmondani hol kapok szénkefét a generátoromba?Valami belefaragott szar van benne és nagyon kevés a töltésem!
megvoltak az idei első km-ek (120)pfú de rosszak lettek az utak ,megvan mikor látod a gödröt de nem tudsz mit csinálni akárhogy húzod oldalra már nem megy,na volt egy pár ma,de ezt leszámítva nagyon hiányzott már ma már jól fogok aludni
Szeva
helótok, üdv Feribá

Én a gyertyakiszedésig is eljutottam hogy megnézzem milyen száraz